Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

“Buz” Kestik!

Metin ATLI yazdı..

“Buz” Kestik!
REKLAM ALANI
28 Ekim 2019 11:21

Hafta sonu Samsunspor’un basketbol ve futbol maçlarını seyrettik.
3. haftayı oynayan basketbol takımının rakibi Mamak Belediyespor’du. Kalite olarak Samsunspor Basketbola yakın diyebiliriz. Samsunspor daha önce oynadığı iki maçı kaybetmiş ve bu maçla çıkış arıyordu. Maalesef bu maçı da kaybetti. Amerikalı oyuncudan başka sayı üreten olmayınca galibiyette gelmedi. Bu maçın ardından Samsunspor’un futbol takımını izlemek için stadyuma gittik. Rakip geçen sezondan belalımız Sancaktepe’ydi. Geçen sezon hiç puan almadığımız rakibimiz karşısında bu kez mutlak kazanmamız gerekiyordu. Çünkü şampiyonluk yarışındaki rakibimiz maçını oynamış ve kazanmıştı.
Samsunspor bir an önce gol bulup rahatlamak isterken rakip özellikle kalecisi ile oyunu soğutabildiği kadar soğutarak hızını kesti. İlk yarı sonunda sadece 1 pozisyonla soyunma odasına gidilirken ikinci yarıya İrfan hocanın oyuncu değişikliği ile başlayacağını düşünüyorduk. Ancak İrfan Buz aynı kadro ile devam etti. Taraftarın tezahüratının ardından İlyas Kubilay ve Ahmethan oyuna alındı. Daha sonra Bahattin’in oyuna dahil olması ile gol pozisyonları artsa da meşin yuvarlak ağlarla buluşmayınca maç berabere bitti. Güzel bir sonbahar akşamında bizler stadyumda adeta buz kesildik.
Bu maç ile ilgili yazacak çok şey vardı ama bu yazıyı kaleme aldığım dakikalarda İrfan Buz’un istifa ettiği kararını öğrendim.
Şimdi önümüze bakmak durumundayız. İrfan Buz’un yerine getirilmesi düşünülen isimler hakkında bilgimiz var ama şimdilik bizde kalsın.
Lider ile aramızdaki puan farkı altıya çıktı. Bundan sonra hedefe ulaşmak için bizim maçları kazanmamızın yanı sıra rakibinde puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
Yeni hoca ile yeni umutlara yelken açacağız. Artık geçmiş geride kaldı ancak öncelikle futbolcuların kendine çeki düzen vermesi ve ayaklarının yere basması lazım. Parayı alalım yatalım havasını bırakmaları ve parayı vereninde bir gün düdüğü çalacağını unutmasınlar.
Kalın sağlıcakla…

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.