Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

‘SAMSUNSPOR KAZANACAK!..’

Samsunspor’un başında ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Bandırmaspor deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi

‘SAMSUNSPOR KAZANACAK!..’
REKLAM ALANI
27 Eylül 2022 17:05

Samsunspor, Spor Toto 1’inci Lig’in 7’nci haftasında pazar günü Bandırmaspor’a konuk olacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde başladı. Takımı ile ilk antrenmanına çıkan Eroğlu, futbolcularla kısa bir toplantı yaptıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

‘EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ’
İlk maçından galibiyetle dönmek istediğinin altını çizen Hüseyin Eroğlu, “Bugün ilk antrenmana çıkacağım için sabırsızlanıyorum. Organizasyona dahil oldum ama hazırlıklıydım. İlk işim Bandırmaspor maçına odaklanıp, takımı maça hazırlamak. Bandırmaspor geçen yıl play-off finali oynadı. Saha atmosferi, maç 13.30’da ve önemli oyuncuları var. Tabii ki bir güçleri var ama biz çok güçlü bir takımız. Bu ligde mücadele etmeden, çok istemeden, saha içi organizasyonları yapmadan başarılı olamıyorsunuz. Biz de kendimizi en iyi şekilde hazırlayıp, Bandırmaspor deplasmanından kazanarak dönmek istiyoruz” dedi.

MAÇIN GİDİŞATINA GÖRE SİSTEM
Oyuncularıyla birlikte devamlılığı olan bir ivme yakalayacaklarını söyleyen Hüseyin Eroğlu, şöyle devam etti:

“Çağdaş futbolda defansı ve ofansı birlikte yapmanız gerekiyor. Güçlü isimlerden kurulu bir takım olabiliriz ama o isimlerle hücum da yapmak zorundasınız, savunma da yapmak zorundasınız. Karşımızda iyi bir rakip olacak. Her ikisini de yapıp, kazanmak istiyoruz. En önemli şeylerden biri bu süreçte başarılı olmak. İlk 6 maç geride kaldı. Daha önceki 2 maçta kaçan penaltılar gol olsa ilk 2 sıra içerisinde yer alacaktık. Geriyi hiçbir zaman değiştiremediğimize göre önümüzdeki maçlarda Bandırmaspor maçıyla birlikte istediklerimizi yapıp, galibiyetle dönmek istiyoruz. Saha içinde birçok parametre gerçekleşebilir. Biz de her şeye çalışıp, maçın gidişatına göre sistemimizi uygulayıp, başarılı olmak istiyoruz.”

71 PUAN, ÖZLEMİ BİTİRİR
Sezon sonu 71 puan ya da üstünde bir puan alanın şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini dile getiren Eroğlu, “Geçen hafta kazanan bir takım var ama bizim de kendi anlayışımız ve bir sitemimiz var. Oyuncuların özelliklerini biliyoruz. Takım anlamında biraz daha bunun üzerinde yoğunlaşmak istiyoruz. Bir anda her şeyi değiştiremezsiniz. Küçük küçük dokunuşlarla asıl hedef kazanmak. Kazandığınız sürece yukarıya doğru tırmanıp, yarışın içinde oluyorsunuz. Biz de bu süreci yaşamak istiyoruz. Maça kadar yapacağımız 4 antrenman çok iyi geçecektir. Ondan sonra da maça çıkacağız. Kadroma çok güveniyorum. Normalde ilk yarıda alınan 35 ya da 40 puan avantaj sağlıyor. 40’ın üzerine çıkarsanız çok büyük avantaj sağlıyor. Daha oynanacak 12 ve alınacak 36 puan var. Sezon sonu 71 puan ilk 2’den üst lige çıkmanıza olanak sağlayabiliyor. İlk yarı her maçı kazanmak için çıkacağız. Güçlü oynayıp, hedefe yükselmek istiyoruz. Celil ve Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor. Benim için her oyuncu değerlidir. Futbol 11 kişi ile oynanmıyor. Kadron 24-25 kişiyse oyuncular da her an hazır olmak zorunda. En büyük özelliğim oynamayan oyuncularımızı hazır tutmak. Hangi oyuncum oynarsa görevini yapmak zorunda” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.