Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

SAMSUNSPOR VE BAŞARININ YOLU

SAMSUNSPOR VE BAŞARININ YOLU
REKLAM ALANI
19 Eylül 2023 14:54

Samsunsporumuzun bir maçı eksik. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi 2 büyük takımla oynadık. Takım zamanla oturacak ve daha iyi olacağız. Ama bu yeterli olmaz.

Bir yazımda,  “Transfer sezonu kapanmadan süper lig çok farklıdır. Kalite gerekir ve kaleci dahil en az 6 çok iyi futbolcu almalıyız” diye yazmıştım. Transfer sezonu kapanmadan birkaç olumlu transfer yapıldı. Takımımız biraz daha güçlü oldu. Ama hala eksik yanlarımız var.

ARA TRANSFERDE TAKVİYE GEREKİYOR

Defansımız yeterli değil. Kalede problem var. Stoper ve bek şart. Yapılan bazı transferler çok vasat. Bize takımda fark yaratacak en az 4- 5 çok iyi adam gerekir. Devre sonuna kadar ne kadar çok puan alırsak o kadar iyi olur. İkinci transfer döneminde tecrübeli, süper ligi bilen ve katkı yapacak 4 veya 5 kaliteli transfer ile Kadro derinliği de oluşacaktır. Başkan Yüksel Yıldırım Bey iyi niyetli. Samsun’a hizmet etti ve ediyor. Ama bu scuat ekibi kimse onlarla dediğim kaliteli transferler olmaz.

BASKAN YILDIRIM GEREKENİ YAPACAKTIR

Ben istikrardan yanayım. Hoca değiştirmek işi çözmez. Bugüne kadar düşen tüm takımlar çok hoca değiştirmiştir. Ama düşmekten kurtulamadılar. Bu sezonu atlatmamız gerekiyor. Bunun için çare ara transferde alınacak 4 veya 5 kaliteli futbolcu ile oluşacak kalitesi yükselmiş kadro kurmaktır. Takımda var olan ekonomik huzurun devam etmesi ile şehrin ve taraftarın kenetlenmesidir. Zor günler bu şekilde aşılabilir. Başkan Yüksel Yıldırım Samsunu, Samsunspor’u ve futbolu seviyor. Akıllı ve deneyimli bir insan. Gerekenleri yapacağına inanıyorum.

BAŞARININ YOLU

Başarının yolu biraz zaman alır. Başarıya ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde olmak, derinliği olan kaliteli kadro kurmak, taraftar desteğinin devam etmesi, doğru ve iyi yönetimin varlığı, bütçe ve takımda ekonomik huzurun bulunması, yeterli teknik kadro ile vizyoner ve bilgili scuat ekibinin olması, alt yapıya önem vermek,  tesisleşme, planlama, organizasyon, sistem, rekabet ortamı, istikrar, sabır, disiplin, çalışmak bir arada olmalıdır. Samsunumuza bunların çoğu var. Eksik olan kaliteli futbolcu sayısının azlığı ve süper lig için yeterli olmayan bazı futbolcuların transfer edilmesidir. Bu yılı aştığımızda geleceği çok aydınlık görüyorum.

SERHAK AKIN DENEN HAYSİYET CELLADI

Bir TV kanalında Samsunsporumuzu küçük gören, saygısızlık ve edepsizlik yapan, haddini aşan, Samsunumuza ve Samsunsporumuza ahlak, bilim, bilgi dışı sözler sarf eden Serhat Akın denen haysiyet celladını kınıyorum.

Samsun ismi Serhat Akın’ı milyar kere milyar aşar. Serhat Akın Samsun’un fedakâr, çilekeş, muhteşem taraftarının yanında okyanusta bir damla bile olamaz.

Demem o ki, Serhat Akın pervasızı haddi bil, Samsunspor’u da bir daha ağzına alma…

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.