Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C

SAMSUNSPOR’A ÖVGÜLER!

Kitap Fuarı için Amasya’nın Merzifon İlçesi’ne gelen ünlü spor yorumcusu Toroğlu, “Samsunspor bu sezon mükemmel işlere imza attı” dedi

SAMSUNSPOR’A ÖVGÜLER!
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2023 19:12

Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen kitap fuarına katılan ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, İstanbul’a dönüşte havaalanında Samsunsporlu taraftarlarla mini bir sohbet gerçekleştirdi. Toroğlu, Samsunspor’un bu sezon mükemmel işlere imza attığını ve haklı bir şampiyonluk elde ettiğini söyledi.

HAVAALANINDA TARAFTARLARLA BULUŞTU
Merzifon’da düzenlenen kitap fuarına katılan futbol yorumcusu Erman Toroğlu, İstanbul’a dönüşte Samsunspor hakkında çok güzel temennilerde bulundu. Samsun – Çarşamba Havaalanında Kırmızı-Beyazlı taraftarlarla mini bir sohbette bulunan usta yorumcu, bu sezon Samsunspor’un mükemmel işler yaptığını ve haklı bir şampiyonluk elde ettiğini söyledi.

DOĞRU OYUNCU TRANSFERİ ÇOK ÖNEMLİ
Samsunspor’un Süper Lig’de kalıcı olacağına da inandığını ifade eden usta futbol yorumcusu şunları söyledi:

“Gördüğüm kadarıyla Başkan Yüksel Yıldırım, bu sezon yakaladığı istikrarlı yükselişi Süper Lig’de de devam ettirmek istiyor. Ekonomik anlamda güçlü bir isim. Ancak paranın dışında doğru oyuncu transferininde önemi büyük. Eğer kulüp transfer noktasında isabet sağlarsa Kırmızı-Beyazlılar, taraftarıyla yeni sezonda Süper Lig’de adını sıkça duyuracaktır. Samsunspor’a Süper Lig”de başarılar diliyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.