Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

SAMSUNSPOR’DAN ‘NET’ GALİBİYET!

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Samsunspor, oynadığı hazırlık karşılaşmasında Çorum FK’yı 2-0’lık skorla mağlup etti

SAMSUNSPOR’DAN ‘NET’ GALİBİYET!
REKLAM ALANI
4 Ağustos 2022 20:08

Yılport Samsunspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Nuri Asan Tesisleri’nde TFF 2’nci Lig ekiplerinden Çorum FK ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.

İLK YARI KALEDE SZUMSKİ
Samsunspor sahaya Szumski, Alim, Yusuf Abdioğlu, Ali Ülgen, Mücahit, Osman, Celil Yüksel, Boldrin, Fofana, Novikovas ve Tomane 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ise Aykut, Yunus Emre Çift, Şener, Soner, Hasan Kılıç, Yusuf Emre Gültekin, Muhammet Ali, Harris, Yusuf Ensar ve Ahmet Sagat oyuna dahil oldu.

Çorum FK ise sahaya Bayram Olgun, Erkan Kaş, Mehmet Taşçı, Berkaycan, Serkan Yavuz, Atakan Cangöz, Murat Yıldırım, Yusuf Akyel, Suat Kaya, Burak Çalık ve Malik 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ise Sefa, Atakan Akkaynak, Berat Ali, Ali Akkuş, Emre Yalçınkaya, Enes, Volkan, Mustafa Eren, Erdi Yokuşlu, Mahmut Eren, Emre Öztürk ve Muhsin Yıldırım oyuna dahil oldu.

GOLLER FOFANA VE BOLDRİN’DEN
Maçın ilk yarısı Fofana’nın golüyle 1-0 önde tamamlandı. İkinci yarı Boldrin’in golüyle maçı Samsunspor 2-0 kazandı. Karşılaşmayı Erdal Yılmaz, Mürvet Yavuztürk ve Coşkun Yalçın yönetti. 4’üncü hakem olarak ise Cem Alpay görev aldı.

Öte yandan Samsun il hakemlerinden Sertan Ersan ise maçın başlama düdüğünü çalarak jübilesini yaptı.
Oynanan hazırlık maçını Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan da izledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.