Dolar 32,5535
Euro 34,9719
Altın 2.448,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsunspor’un maçını yönetecek EYVAH YİNE O HAKEM!

Samsunspor’un pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hakemi Hüseyin Göcek olarak açıklandı

Samsunspor’un maçını yönetecek  EYVAH  YİNE  O HAKEM!
REKLAM ALANI
28 Ekim 2020 13:43

TFF 1’inci Lig’de belki de şampiyonluğa direkt etki edecek maç olan Adana Demirspor-Samsunspor müsabakasının hakemi belli oldu. Karşılaşmayı üst klasman hakemlerinden FİFA kokartlı Hüseyin Göcek yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Merkez Hakem Kurulu(MHK), 8’inci hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre, Adana Demirspor ile Yılport Samsunspor arasındaki kritik mücadeleyi Hüseyin Göçek’in yöneteceği bildirildi. Hüseyin Göcek’in yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş, Candaş Elbil ve Harun Toplar yapacak.

UNUTULMAZ SİVAS MAÇI
Öte yandan Hüseyin Göçek, geçmişte Samsunspor aleyhine verdiği kararlarla Kırmızı-Beyazlı camianın bir hayli tepkisini çeken bir hakem. Göçek, Samsunspor’un 2011-2012 sezonunda Süper Lig’den düştüğü maç olan Sivasspor müsabakasını yönetmiş, oyun 1-0 Samsunspor lehine iken çok net bir penaltıyı vermemişti.

GEKAS’A KIRMIZI KART
Göçek, aynı sezon Samsun’da oynanan Eskişehirspor maçında ise Yunan futbolcu Teofanis Gekas’ı kırmızı kartla oyundan atmıştır. Bu kırmızı kart, Gekas’ın futbol tarihinde bir ilk olarak yerini almıştı. Hüseyin Göçek, o sezon Sivas’ta oynanan maçı da yönetmiş, Samsunspor bu müsabakayı da 3-2 kaybetmişti. Samsunspor’un bu maçta son dakikalarda Akaki’nin attığı gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edilmişti.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.