Dolar 32,5326
Euro 34,8924
Altın 2.442,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Samsunspor’un ‘UĞURLU’ kaptanı YUSUF ABDİOĞLU!

Samsunspor’un kaptanı Yusuf Abdioğlu, çocukluğunun geçtiği şehrin takımına geç yaşta geldiğini söyleyerek, “Samsunspor’a geç geldim ama belki de doğru zamanda geldim” dedi. Tecrübeli oyuncu, formasını giydiği son 4 takımla Süper Lig’ev çıkmayı başardı

Samsunspor’un ‘UĞURLU’ kaptanı YUSUF ABDİOĞLU!
REKLAM ALANI
17 Nisan 2023 17:27

TFF 1. Lig’de şampiyon olarak matematiksel olarak Süper Lig’e çıkmayı garantileyenSamsunspor’da 33 yaşındaki Yusuf Abdioğlu, oynadığı son 4 takımla da Süper Lig’e çıkma başarısı gösterdi. Daha önce Ankaragücü, Hatayspor ve Ankaragücü ile Süper Lig’e yükselen Yusuf Abdioğlu, bu kez büyüdüğü, çocukluğunun geçtiği şehrin takımıyla Süper Lig’e çıktığı için mutlu olduğunu dile getirdi.
İhlas Haber Ajansı’na (İHA) konuşan Yusuf Abdioğlu, “Benim için çok özel bir durum. Son 4 takımın 4’ünde de Süper Lig’e çıkma başarısı yakaladım. Bu süreçte bir de Hatayspor ile Süper Lig’de ligi ilk 6 sıra içerisinde bitirdik. Ondan önce Hatay’da play-off finali nasip oldu. Son yıllarım çok başarılı geçti. Bir futbolcu zaten hep bunu ister. Memleketimin takımı Samsunspor’a geç geldim ama belki de doğru zaman bu zamandı. Samsunspor’a transfer olurken başarısız olmaktan endişeleniyordum. Buraya korkularımla beraber geldim. ‘Ya başarısız olursak’ diye. Bu da benim için bir özel bir durumdu. Şimdi şampiyon olduğumuz için şehrimin sokaklarında istediğim gibi geziyorum ve gezeceğim” dedi.

SAMSUNSPOR’DA KALICI OLMAYI UMUYORUM
Süper Lig’de kadro yapılanmasının henüz yapılmadığını ama Samsunspor’da uzun yıllar kalıcı olmak istediğini vurgulayan Abdioğlu, “Samsunspor’da ilk senemdeki görevimi yerine getirdim. Süper Lig’e çıktık. Zaten Samsunspor’un yeri orasıydı. Bundan sonra inşallah güzel olur. Samsun halkı zaten gereken tepkiyi verdi. Süper Lig’de de inşallah bu sevgi devam eder. Süper Lig’deki kadro yapılanması hocalarımız, başkanımız ve yönetim kurulunun verdiği bilgiler doğrultusunda gerçekleşecektir. İnşallah bizler de burada kalıcı oluruz diye düşünüyoruz. Samsunspor’un ilk etapta ligde tutunması gerektiğini düşünüyorum. Bir temelin atılıp sonrasında hedefe doğru koşulması gerektiğine inanıyorum. Ama belki de böyle düşünülüp iyi bir takım, iyi bir aidiyet duygusu yakalanıp belki direkt hedefe oynayabilecek bir takım olur. Yeni sezonun flaş takımı belki de Samsunspor olur” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.