Dolar 32,5956
Euro 34,6946
Altın 2.513,05
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Samsun’un ‘KADIN GİRİŞİMCİLERİ’nden ÇOK ÖNEMLİ ÇAĞRI!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) TOBB samsun Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, valilik tarafından başlatılan, ‘Haydi Samsun, Hedef 1 Günde 55 bin 555 Aşı’ kampanyasına destek çağrısında bulundu

Samsun’un  ‘KADIN GİRİŞİMCİLERİ’nden ÇOK ÖNEMLİ ÇAĞRI!
REKLAM ALANI
4 Ağustos 2021 16:02

STSO bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Samsun Kadın Girişimciler İcra Kurulu, Başkan Mihriban Akyüz başkanlığında bir araya geldi. Yapılan toplantıda, Samsun Valiliği koordinesinde İl Sağlık Müdürlüğünce, yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında hayata geçirilen, “Hedef 1 Günde 55 bin 555 Aşı” kampanyasına tüm Samsunluların destek verilmesi çağrısında bulunuldu.

 

REHAVETE KAPILMAK YOK
Konuyla ilgili açıklamada bulunan TOBB Samsun Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mihriban Akyüz, korona virüs salgınında vaka sayılarının yeniden artış göstermeye başladığını belirterek, aşı kampanyasına herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi. Samsun Valiliğinin koordinatörlüğünde, İl Sağlık Müdürlüğünce başlatılan kampanyayı anlamlı ve bir o kadar da değerli bulduklarını belirten Mihriban Akyüz, “Samsunlular olarak bize de düşen, normalleşme süreci öncesi yaşanan kapanmaların yeniden olmaması için bu kampanyaya tam destek vermektir. Çin’den başlayarak, tüm dünyayı etkisi altına alarak adeta bir küresel hastalık haline gelen Covid-19 maalesef hayatımızı her yönüyle çok etkiledi. Covid-19’a karşı 1,5 yılı aşkın süredir çok ciddi bir mücadele veriliyor. Tüm dünyayı sarsan hastalık karşısında her ne olursa olsun ‘bu iş bitti artık’ diye rehavete kapılmamak lazım. Çünkü tekrar çok daha kötü senaryolarla karşı kaşıya kalmamız kaçınılmaz olacaktır” dedi.

AŞININ GÜCÜNE İNANALIM
Hastalığa karşı en önemli silahın aşı olduğunu belirten Akyüz, “Samsun’un aşı tablosunda mavi renge ulaşması için aşı kaçınılmazdır. Geçirdiğimiz zor dönemi bir daha yaşamamak için aslında yapmamız gereken şey çok basit. Normalleşmek için bilime ve aşıya güvenmek. Aşının gücüne inanarak, aşımızı yaptırarak ve ayrıca, maske, sosyal mesafe, hijyen tedbirlerine azami dikkat ederek, bu virüsün üstesinden geleceğimiz bir gerçek. İnşallah tüm tedbirlere uyarak, tekrar yakınlarımızla, dostlarımızla sımsıkı sarıldığımız, kucaklaştığımız eski günlere geri döneceğiz. Onun için diyoruz ki; Haydi Samsun aşıya” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.