Dolar 32,4790
Euro 34,9431
Altın 2.436,33
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Samsun’un tüm bürokratları bir arada

Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Samsun genelinde görev yapan belediye başkanlarının, adli ve mülki idare amirlerinin bir araya gelmesi için düzenlenen Tanışma ve Kaynaşma Gecesi 17 ilçeyi birbirine bağladı

Samsun’un tüm bürokratları bir arada
REKLAM ALANI
29 Aralık 2017 21:51

BİRLİK VE BERABERLİK TEMELLERİ BÖYLE ATILIYOR
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu’nda gerçekleşen gecede misafirler ile yakından ilgilenen ve tüm masalarda oturarak sohbetlere dahil olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’da ilk defa böyle bir program organize edildiğini belirterek, “İlimize bağlı bulunan 17 ilçemizde görev yapan bürokratlarımızda zaman zaman değişiklikler olduğundan dolayı bazen birbirimizi tanıyamayabiliyoruz. Bunun önüne geçebilmek için valimiz Osman Kaymak ile böyle bir Tanışma ve Kaynaşma Gecesi yapalım dedik. Çok güzel bir akşamda beraber olduk. Bunu yılbaşından sonra da yapabilirdik. Ama hem yeni yılınızı tebrik edelim, hem birbirimizi tanıyalım, hem de hasbihal edelim istedik. Ben bu programa katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür davetler, birliğin beraberliğin temelleridir. Sizler de bu davete icabet ederek bizi çok mutlu ettiniz. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Geride bıraktığımız bu yıldaki üzücü olaylardan uzak bir 2018 yılı temenni ediyorum” dedi.

Gecede Anadolu Ajansı’nın Yılın Fotoğrafları anketinde yer alan fotoğraflardan oluşan bir sunum ile İhlas Haber Ajansı’nın 2017 yılına damga vuran olaylardan derlediği Panorama 2017 videosu katılımcılara izletildi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.