Dolar 32,5855
Euro 34,7974
Altın 2.507,93
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Sancaktepe fethedilmeli!

Oktay ZERRİN’in kaleminden

Sancaktepe fethedilmeli!
REKLAM ALANI
24 Ekim 2019 10:12

Yılport Samsunspor; lider Manisa FK ile girdiği amansız mücadeleden; kayıpsız çıkabilmek için, mutlaka Sancaktepe maçından 3 puan almalıdır yoksa liderlik ve zirve takibinde yara alırız!
26 Ekim Pazar günü, saat 19. 00′ da; kendi evimizde oynayacağımız Sancaktepe maçını mutlaka 3 puanla tamamlamak zorundayız.
Sancaktepe 15 puanda ve Play- Off potasındaki 16 puanlı Tarsus İdman yurdu ile şu anda 1 puan farkla daha üst sıralara çıkmayı amaçlıyor.
Yani işi sağlama almak durumundayız. Zira lider Manisa FK şu anda 25 puanda iken Samsunspor 21 puanda ve 4 puan farkla lideri takip ediyor.
Yeni Çorumspor 19, Afjet Afyonspor ve Zonguldak Kömürspor ise 17 puanla Samsunspor’ u takipte. Demek istediğim; artık adımlarımızı çok daha dikkatli ve güvenli atmalıyız yoksa bir anda aşağılara düşebiliriz.
Bir de hepsinden önemlisi; Yılport Samsunspor’ un son dakikalardaki galibiyetleri ve taraftarlara zevk vermeyen kısır oyunu hiç de olumlu tepkiler almıyor ve yerel basındaki spor yazarlarının gündeminden haklı olarak hiç düşmüyor!
Bizim kazanıp aldığımız 3 puanlardan çok; bize yakışan, güzel futbolu gerekli. Yoksa bu şekilde devam edersek; Allah korusun, nalı çıkmış bir at gibi tökezleriz ki bu da hiç hoş olmaz!
En kısa sürede; artık kendimize gelmeliyiz. Yoksa atı alan Üsküdar’ı geçmiş olur. Diğer yandan; nedir bu futbolcuların idmanlardaki tartışmaları? Hiç bize yakışıyor mu bu hoş olmayan tavırlar?
Biz; birbirimizle uğraşacağımıza; sahada nasıl daha üst düzeyde futbol oynayabiliriz, daha dinamik, daha mücadeleci ve istekli, göze hoş gelen bir oyunu nasıl oynayabiliriz, bunu düşünelim ve sahada rakiplerimize güçlü yanımızı gösterelim!
Kısır çekişmelerden, didişmelerden hiçbir takım ve kulüp hiçbir şey kazanamaz fakat çok şeyler kaybedebilir. Kendimize, özümüze dönmek, iyi ve güzel bir futbol üretmek zorundayız, aksi takdirde bazı üzücü durumlar oluşabilir!
Her şeyin; bizim açımızdan daha iyi ve güzel gitmesi dileğiyle; önümüzdeki maçı alıp, Sancaktepe mutlaka fethedilmelidir yoksa ligin tepesine ulaşmamız acı sonuçlara davetiye çıkartabilir!
Saygılarımla.
Oktay ZERRİN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.