Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

SASKİ’den Sıfır Atık Projesi’ne destek

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Fatih Yıldız, Sıfır Atık Projesi’nin hedefine ulaşması için katkı vereceklerini açıkladı.

SASKİ’den Sıfır Atık Projesi’ne destek
REKLAM ALANI
1 Ocak 2020 16:42

SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız, “Sıfır Atık Projesine katkı sunmak amacıyla dini ve resmi bayramlar başta olmak üzere tüm önemli gün ve gecelerde kamu israfını önlemek adına posta yoluyla davet, tebrik ve teşekkür kartları göndermiyoruz” dedi.

SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız yaptığı açıklamada, “Şehrimizde yaşayan değerli vatandaşlarımıza farkındalık oluşturulması, duyarlı nesiller yetiştirilmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, oluşacak atık miktarlarının azaltılması ve geri dönüşüm bilincinin kazandırılmasının yanı sıra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın saygı değer eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde başlatılan Sıfır Atık Projesine katkı sunmak amacıyla SASKİ olarak dini ve resmi bayramlar başta olmak üzere tüm önemli gün ve gecelerde kamu israfını önlemek adına posta yoluyla davet, tebrik ve teşekkür kartları göndermiyoruz. Bu kapsam da davet, tebrik ve teşekkürlerimizi elektronik ortamda gerçekleştiriyor, bu sayede toprağa, suya, havaya, insana ve doğal yaşama sunduğumuz katkıyla mutlu oluyoruz” diye konuştu.
Yıldız, bu vesile ile yeni yılın Samsunlu değerli vatandaşların başta olmak üzere tüm milletin barış, huzur ve mutluluğa vesile olmasını ve necip millete aşkla hizmet etme yolunda şevklerini arttırmasını yüce Allah’tan temenni ettiklerini sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.