Dolar 32,5991
Euro 34,7375
Altın 2.498,06
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Şehrimiz için işbirliğine hazırız

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şehrimiz için işbirliğine hazırız
REKLAM ALANI
29 Nisan 2019 18:28

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ağırlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Şehrimiz için tüm kurumlarımızla her konuda katkı sağlamaya, işbirliğine hazırız” dedi.


Rektör Bilgiç, belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ettiği Sandıkçı’ya yeni görevinde başarı diledi. Rektör Bilgiç’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Sandıkçı da üniversitelerin şehir ve ülke için önemine işaret ederek, tüm kurumlarla şehrin gelişimi adına işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

İSTİŞARE İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Üniversitelerin bir şehrin gelişmesinde en önemli unsurlar olduğunu ifade eden Sandıkçı, Şehrimizin dinamiklerini oluşturan tüm kurumlarımızla birlikte Samsun’umuz için değer üretecek her projede beraber çalışacağız. Canik Belediyesi olarak şehrimizin yarına olacak her konuda katkı sağlamaya, işbirliğine hazırız. Birlik, beraberlik, uyum ve istişare içerisinde güzel işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Haber Merkezi

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.