Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

SELLER CİNAYET GİBİ

SELLER CİNAYET GİBİ
REKLAM ALANI
8 Eylül 2023 09:30 | Son Güncellenme: 7 Eylül 2023 20:06

Samsunumuza sel felaketleri ve rezaletlerini yasatan ve 30 yıldır alt yapıyı ihmal eden, defalarca can ve mal kaybına neden olanları kınıyorum.

HARAKİRİ YAPIN

Bu kayıplar Japonya da olsa sorumlusu olanlar utançlarından ve vicdani rahatsızlıklarından dolayı harakiri yapardı. Halkın canı sizin canınızdan daha kıymetsiz değil. Maalesef 30 yılda onlarca insan bu seller  yüzünden hayatını kaybetti. Duygusuz, ileriyi düşünmeyen, vizyonsuz ve vebal yüklü kişiler yüzünden Samsun sel felaketleri ile anılan bir şehir haline geldi

Yaptıkları köprü bile daha açılmadan ortada hiç bir sel vs. yokken yıkılıyor. Samsunumuza bu yanlışları yapanlara yazıklar olsun         

BUNUN ADI CİNAYETTİR

30 yıldır defalarca bu sel tablosunu yaşadık. Onlarca insanımız hayatını kaybetti. Ekinler telef, hayvancılık yapanlar perişan oldu. Yollar çöktü, işyerleri ve evleri sular bastı, arabalar mahvoldu. Acılar felaketler yaşandı. 30 yıldır tedbir alınmadı, ihmal davranıldı, göz yumuldu,  rant takip edildi. Şehir betonlaştı. makyaj yapıldı. Günü birlik kararlar alındı, dereler ıslah edilmedi, heyelan alanları tahkim edilip sağlamlaştırmaları yapılmadı, alt yapıya yatırım olmadı.

Bu tabloyu savunan vicdansızlar var.  Bu işin partizanlığı olmaz.  Partisi olmaz, benim partim senin partin adamı olmaz. Yanlışa yanlış denir ve bu yanlışlıklar karşısında ise adam gibi  durulur ve adam olunur.

Bu tablonun sahiplerinin  Savunulacak hiç bir yanı yok. Doğruya doğru dediğimiz için iki yıldır başta Bafra olmak üzere bazı ilçelerimizde yapılan alt yapı çalışmalarını da takdir ediyoruz. Şehir merkezimiz dahil her ilçemizde devamını diliyoruz.

ŞEHİR MAHKEMESİ OLSA İDAMA MAHKUM OLURLARDİ

Özetlemek gerekirse 30 yıldır Samsunumuzu yönetenler için bir şehir idaresi mahkemesi kurulsa yetkililer  ihmal, sorumsuzca davranış, vizyonsuzluk, yanlış yatırımlar, israf, alt yapıyı, imar uygulamalarını, ulaşım, trafik, sahiller, deniz, otopark, ruhsat , hukuku hiçe saymak, yandaşlık, çifte standartlar, gibi konulardaki hata ve kasıtlardan dolayı yargılanırlar ve  idama mahkum olurlardı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.