Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

SEMİZ’DEN ADAYLIK YALANLAMASI

Bafra Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz tarafından açıklama

SEMİZ’DEN ADAYLIK YALANLAMASI
REKLAM ALANI
30 Aralık 2018 16:28

Geçtiğimiz günlerde bazı haber sitelerinde çıkan ve sosyal medyada açıklanan ‘BAFRA AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANI BELLİ OLDU’ başlıklı haberin yalan olduğu Bafra Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz tarafından açıklandı.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim semiz Yenigün gazetesine yaptığı açıklamada;
“Şu ana kadar Hamit Kılıç’ın adaylığının kesinleştiği ya da açıklandığı şeklinde bir açıklamanın olmadığını yapılan haberlerin ise gerçeği yansıtmadığını söyledi
‘HABER RAHATSIZLIK YARATTI’
AK Parti’de İlçe adaylarıyla ilgili şu ana kadar yetkili bir ağızdan açıklama yapılmadı. Hiç bir resmi açıklama yapılmamasına rağmen bazı haber sitelerinde ‘AK Parti’nin Bafra adayı Hamit Kılıç oldu’ şeklindeki haberler ise rahatsızlık yarattı. Kılıç’ın yapılan bu haberleri yalanlamaması ise hem partisine hem de diğer adaylara büyük bir saygısızlık olarak nitelendirildi. Adayların ise Ocak ayının 2. haftasında açıklanacağı söyleniyor.
‘BAŞKAN KILIÇ SESSİZ KALDI’
Bafra Belediye Başkanı Kılıç’ın yapmadığı açıklama ise AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’den geldi. Semiz’in şu ana kadar Bafra ile ilgili kendilerine iletilen bir adaylığın söz konusu olmadığını ve bu tür spekülatif haberlere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. AK Parti Samsun teşkilatının da Hamit Kılıç’la ilgili söylemlerden rahatsız olduğu kaydedildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.