Dolar 32,5842
Euro 35,0317
Altın 2.460,71
BİST 9.890,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘SEN BİZİM GURURUMUZSUN!..’

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız (25), memleketi Samsun’da son yolculuğuna uğurlandı

‘SEN BİZİM GURURUMUZSUN!..’
REKLAM ALANI
29 Kasım 2022 14:50

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız’ın cenazesi dün akşam saatlerinde Samsun’un Vezirköprü İlçesi’ne getirildi. Şehit Yıldız için bugün Vezirköprü ilçesi Oymaağaç Mahallesi Merkez Camisi’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

 'SEN BİZİM GURURUMUZSUN!..'

‘BİZİ DE ASKERE ALIN!..’
Şehidin cenazesine binlerce kişi katılırken, tabutu okşayan annesi, babası, erkek kardeşi ve kız kardeşi ise metanetleri ile büyük takdir topladı. Şehitleri ile gurur duyduklarını belirten aile, terörle savaşmak için kendilerinin de askere gitmek istediklerini söyledi. Cenazede oğlunun tabutunu öpen anne Zübeyde Yıldız, “Ağlamıyorum oğlum. Sen bizim gururumuzsun. Bizler de askere gidip, onlarla savaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 'SEN BİZİM GURURUMUZSUN!..'

‘SEN BİZİ GURURLANDIRDIN’
Kardeşinin askeri parkasını giyen kız kardeş Havva Kandemir ise, “Biz ağlamıyoruz oğlum. Sen bizi gururlandırdın. Sen kanımızı yerde koymadın. Arkadaşlarının kanını yerde koymadın. Arkadaşların da senin kanını yerde koymadı. O hainleri öldürdüler. Allah senden razı olsun. Biz senden razıyız” diye ağıt yaktı. Baba Ali ve ağabey Yasin Yıldız da cenazede ağlamayarak dik durdu.

 'SEN BİZİM GURURUMUZSUN!..'

Cenazeye ayrıca Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Şehidin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Oymaağaç Mezarlığına defnedildi.

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ MUSTAFA YILDIZ 

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.