Dolar 32,5174
Euro 34,9344
Altın 2.435,08
BİST 9.794,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

SEVGİYİ ÖĞRETİN!..’

Eğitim Yazar Sıtkı Aslanhan, büyük ilgi gören konferansında anne ve babalara, “Çocuklara başarıyı, parayı öğretmeden önce sevgiyi öğretin” diye seslendi

SEVGİYİ ÖĞRETİN!..’
REKLAM ALANI
16 Aralık 2021 18:35 | Son Güncellenme: 16 Aralık 2021 18:37

Samsun‘un Canik Belediyesi’nin Konferans Günleri etkinlikleri kapsamında Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan, ‘Pandemi Sonrası Aile İçi İletişim’ başlığı altında bir sunum gerçekleştirdi.

KONFERANSA YOĞUN İLGİ
Samsun Valisi Zülkif Dağlı ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın katılımıyla gerçekleşen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yoğun ilgi nedeniyle konferans salonuna giremeyen diğer katılımcılar, Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi‘nde gerçekleştirilen programı naklen yayın yapılan farklı salonlarda izleme fırsatı buldu. Konferans öncesi konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, programa gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu belirtti.

BÜYÜK TÜRKİYE HAYALİ
Bir toplumu meydana getiren en temel yapının aile olduğunu ifade eden Başkan Sandıkçı, aileyi ayakta tutan en büyük etkenin fertler arasında kurulan sevgi ve saygı bağı olduğunu söyledi. Bu tür kültürel etkinliklerin iletişim adına önemli olduğunu dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, pandemi nedeniyle bir süre ara verilen konferans ve seminerlerin devam edeceğini belirtti. “Gençlerimize tarih şuuru kazandırmak, aile bütünlüğünün önemini anlatmak, kaybettiğimiz değerleri yeniden hatırlatmak için bugün olduğu gibi bundan sonra da çeşitli konferans ve seminerler tertip edeceğiz” diyen Başkan Sandıkçı, “Biliyoruz ki, en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. ‘Yüz yıl sonrasını düşünüyorsan insan yetiştir’ sözünden hareketle bu organizasyonlarımız toplumumuzun dertleri ile dertlenen, ‘Büyük Türkiye’ hayali kuran milli ve yerli isimlerin katılımıyla devam edecek” diye konuştu.

‘ALLAH’IN RIZASINI ÖĞRETİN’
Konferans’ta konuşmacı olarak yer alan Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan, aile içi iletişim hakkında katılımcılara önemli bilgiler verdi. Anne ve babanın çocuklara daha çok zaman ayırması gerektiğini hatırlatan Aslanhan, “Sadece beden olarak değil, ruh ve gönül olarak da çocuklarınızın yanında olun” uyarısında bulundu. “Çocuklara başarıyı, parayı, mevki kaybetmemeyi öğretmeden önce sevgiyi, saygıyı, merhameti, selamı, vicdanı, Allah’ın rızasını öğretin” diyen Sıtkı Aslanhan, anne ve babanın çocuğuna davranışlarıyla örnek olması gerektiğini söyledi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.