Dolar 32,5845
Euro 35,0501
Altın 2.458,97
BİST 9.824,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘SİLİNİP GİDECEKSİNİZ!..’

Samsun’un Bafra İlçesi’nde İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nda yaşanan kaos dinmiyor. Geçtiğimiz aylarda istifa eden Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Davran, “Mevcut yönetim yolunu kaybetmiş ve silinip gidecek. Olan partimize olacak” dedi

‘SİLİNİP GİDECEKSİNİZ!..’
REKLAM ALANI
8 Haziran 2022 20:31 | Son Güncellenme: 8 Haziran 2022 21:10

Samsun’un Bafra İlçesi’nde İYİ Parti İlçe Yönetimi’ne yönelik ağır eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz aylarda Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Fatih Davran, İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve yönetimine ağır eleştirilerde bulundu. Davran, ‘yolunu kaybetmiş olmakla’ suçladığı mevcut yöneticilerin çok yakında silinip gideceklerini de öne sürerek, “Türkiye‘nin umudu haline gelmiş partimize Bafra‘da yazık olacak” dedi.

İYİ PARTİ, BAFRA’DA KAYBEDİYOR!
Bafra’nın tanınan genç iş insanlarından Fatih Davran, yaklaşık 1.5 ay önce, İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz’ı, ‘Gençlik Kolları’na yeterli desteği vermediği, gençlerin fikirlerini önemsemediği’ gerekçesiyle ‘Başkan Yardımcılığı’ görevinden, Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte istifa etmişti. Geçen süre içerisinde parti yönetiminde en ufak bir değişikliğin olmadığını, aksine yapılanların İYİ Parti’nin başarısına gölge düşürdüğünü öne süren Fatih Davran, şunları söyledi:

“Yıllarca devlet terbiyesi aldım, idarecilik yaptım, her şeyden önce insan yönettim ve insan yönetmenin kolay elde edilemeyecek bir tecrübe gerektirdiğine kanaat edindim. İlçe yönetiminde görev aldığım dönem içerisinde gördüğüm yanlışları, olması gerekenleri anlatmaya çalıştım. Her şeyin iyi olması için mücadele ettim. Partinin ilçe bazında tanıtılması için inovasyonlar oluşturmaya çalıştım. Maalesef ne kadar çaba sarf edersem sarf edeyim bir arpa boyu yol alınamadığı gibi İYİ Parti’nin her geçen gün Bafra’da hem kendi gönüldaşlarını hem de yeni katılımcıları kaybetmeye başladığını gördüm.

‘EGOİST GÖMLEĞİNİ ÇIKART VE
HATALARINLA YÜZLEŞ…’
Bugüne baktığımızda ise yine maalesef ki, İYİ Parti’deki kaybediş devam ediyor. Mevcut İlçe Başkanı’na sesleniyorum: Sayın Aydoğan Yılmaz, sizin bu partiye bu denli zarar vermeye hakkınız yok. Öncelikle üzerindeki egoist gömleğinizi çıkarın ve hatalarınızla yüzleşin. Nerede yanlış yaptığınızı, yaptığınız yanlışlarla kimleri küstürdüğünüzü, koltuk ve makam sevdası uğruna hem mevcut yönetiminizden hem de önceki yönetimden kimleri kaybettiğinizi, partinize gönül veren halkın umudunu nasıl yok ettiğinizi bir sorgulayın. Sorgulayın ki doğru hareket tarzı için kendinize bir yol haritası çizin. Aksi halde bu gidişle yolunuzu iyice kaybedecek, esameniz okunmazken hepten silinip gideceksiniz.”

‘KOLTUĞU DENEYİMLİ İSİMLERE BIRAKIN’
Kendi istifalarının üzerinden 1.5 ay geçmesine rağmen gençlik kollarının henüz oluşturulamadığını da belirten Fatih Davran, “Ben ve İyi Parti’ye gönül veren büyüklerim ve dostlarım mevcut durumdan son derece üzüntü duymaktadır. Başarısızlığın yanında istifa etmekte onurlu bir davranıştır. Bırakın o koltuğu deneyimli, donanımlı, liyakat sahibi büyüklerimizin yolunu açın. Emin olunuz ki bu hikayenin sonu sizin belediye başkanlığı hayallerinizi de yıkar” dedi.

Fatih Davran, açıklamalarını, “Makam hırsınız uğruna Bafra’da İyi Parti’ye zarar vermenize izin vermeyeceğim. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener kapı kapı dolaşırken sizin siyasi hırslarınıza bu davayı mahkum ettirmeyeceğim. Ya silkelenip kendinize gelin, ya da yol verin köşenize çekilin” diyerek noktaladı.
Musa GÜN

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.