Dolar 32,5327
Euro 34,9291
Altın 2.444,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

Sinan Oğan’dan KOSDER’e ziyaret

Samsun’a gelen ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Bafra İlçesi’nde yaptığı ziyaretler kapsamında Kosovalılar Derneği’ni(KOSDER) ziyaret etti

Sinan Oğan’dan KOSDER’e ziyaret
REKLAM ALANI
29 Nisan 2023 17:57 | Son Güncellenme: 29 Nisan 2023 18:01

 

‘KOSOVALILAR CUMHURİYET’İN  BU ÜLKEYE HEDİYESİDİR’

 

Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için saha çalışmalarını sürdüren ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, Samsun’a biz dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bafra İlçesi’nde Kosovalılar Derneği’ni(KOSDER) de ziyaret eden Sinan Oğan, “Sizler bize Cumhuriyetin hediyesisiniz” dedi.

 

‘SAMSUN, SİMGE KENTİMİZDİR’

KOSDER Başkanı Cem Dere ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Sinan Oğan’a dernek toplantı salonunda yöresel yemekler ikram edildi. Zafer Partisi ve Adalet Partisi üyelerinin de eşlik ettiği Sinan Oğan, “Samsun, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde simgesel önemli kentlerimizden biridir. Tarihimizin en önemli olaylarından biri Atatürk’ün Samsun’a ayak basışıdır. Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyamızın en önemli ziyaretlerinden birisi Samsun’a yaptığımız ziyarettir” diye konuştu.

‘BİZLERE DEĞER KATTINIZ’

Bafra’ya her zaman büyük önem verdiklerini belirten Oğan, “Gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ediyorum. Kosovalılar ile ilgili mecliste görev yaptığım zamanlardan çok güzel anılarım oldu. Birkaç defa da o bölgelerde bulundum. Sizler bize Cumhuriyetin hediyesisiniz. Yöresel ve kültürel zenginliklerinizle bizlere değer kattınız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Kosovalılar Derneği Başkanı Cem Dere’nin Sinan Oğan’a plaket takdiminin ardından son buldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.