Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

SMS Metal Plastik SEKTÖRÜN LİDERİ!

Samsun’da 2008 yılında faaliyetlerine başlayan SMS Metal Plastik 72 Bin 500 m2 alanda şehirlerin alt ve üst yapısında kullanılan plastik malzemelerin üretimi ve satışını gerçekleştiriyor

SMS Metal Plastik  SEKTÖRÜN LİDERİ!
REKLAM ALANI
29 Mart 2023 18:28

Teknolojiyi takip edip, müşteri memnuniyetine önem vererek sektörde öncü olduklarını belirten SMS Metal Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sevinç, “SMS Metal Plastik olarak 2008 yılında Samsun Tekkeköy ilçesinde metal, plastik ve geri dönüşüm faaliyetlerimize başladık. Çözüm odaklı ticari ilişkilerimizle her zaman sektörde adımızdan söz ettiriyoruz” dedi.

72 BİN METREKAREDE ÜRETİM
Tekkeköy Hurdacılar Sanayi Sitesi’nde 5 bin metrekarelik alanda faaliyet gösteren Metal ve Geri Dönüşüm alım-satım depolarının bulunduğuna dikkati çeken Harun Sevinç, “Samsun-Ordu Karayolu 12’nci kilometresinde ise, 22 bin 500 metrekarelik alanda, Çarşamba İlçesi’nde 45 bin metrekare, toplamda 72 bin 500 metrekare alanda şehirlerin alt ve üst yapısında kullanılan plastik malzemelerin üretimi ve satışını gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

SMS Metal Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sevinç

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN…
“Karadeniz’in stratejik kenti Samsun’dan, güçlü lojistik ağımızla dünyaya açılıyor ve müşterilerimize çözümler sunuyoruz” ifadelerini kullanan Sevinç, “Amacımız, müşteri memnuniyetine önem veren, teknolojiyi takip eden ve kaliteli ürün portföyünden ödün vermeyen bir tedarikçi olmak. Bu doğrultuda sürekli kendimizi geliştiriyor ve yeniliyoruz” dedi.
Harun Sevinç son olarak, “SMS Metal Plastik olarak, şehirlerin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlarken, sektörde öncü bir rol üstleniyoruz. Bizimle birlikte, daha yeşil ve sürdürülebilir bir geleceğe adım atın” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.