Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

SON DAKİKA… SAMSUNSPOR’UN MAÇLARI HANGİ KANALDA?

TFF 1. Lig’de sezon Cuma günü yapılacak Menemenspor-Altınordu maçıyla başlayacak. Peki bu sezon tüm maçları hangi kanal yayınlayacak? İşte gelişmeler…

SON DAKİKA…  SAMSUNSPOR’UN MAÇLARI HANGİ KANALDA?
REKLAM ALANI
10 Eylül 2020 14:54 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2020 16:35

 

Digitürk, Süper Lig kulüplerinden yıllık 500 milyon dolar olan yayın ihalesi tutarında yüzde 56’ya varan indirim isterken, TFF 1. Lig yayınını da kârlı olmadığı gerekçesiyle bırakmak istediğini TFF’ye daha önce bildirdi. Bunun üzerine TFF, maçların yayını konusunda TRT ile temasa geçti.

Edinilen bilgiye göre TFF, bu konuda TRT ile el sıkıştı. TFF 1’inci Lig’de maçlar şifresiz yayınlanacak. Kararın bugün açıklanması bekleniyor.

Haber/Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.