Dolar 32,4480
Euro 34,7930
Altın 2.443,10
BİST 9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

SON MOLA BAFRA’DA!

İngiliz gezgin Helen Dainty (44), 2016 yılında bisikletle çıktığı dünya turunda Samsun’un Bafra İlçesi’ne geldi

SON MOLA BAFRA’DA!
REKLAM ALANI
12 Nisan 2022 19:56

Gezgin Helen Dainty, Bafra Bisiklet Kulübü temsilcisi Hülya Yangın Ertekin tarafından karşılandı. Ertekin tarafından Bafra’da misafir edilen Dainty, Bafra’nın pidesi ve dondurmasına hayran kaldı.

Dainty, “Bir ay önce İngiltere’den ayrıldım, bu yüzden bir aydır Türkiye’de bisiklet sürüyorum ama ondan önce dört yıldır Avrupa’da bisiklet sürüyordum. Geçen yıl ikinci kez Londra’dan İstanbul’a ve ardından Batı kıyısından İzmir’e gittim. Bodrum’a ve Antalya’ya Taşucu’ya gittim. Lübnan’a vapurla geçtim, ardından Noel için eve uçtum ve ardından Türkiye’ye geri geldim” dedi.

İRAN ÜZERİNDEN AFRİKA’YA
4 yıldan fazla bir süredir tam zamanlı bisiklet sürdüğünü söyleyen Helen Dainrty, “Önce Avustralya’yı dolaştım, sonra 4 yıldır Avrupa’da bisiklet sürdüm ve şimdi doğuya, Ermenistan ve İran’a doğru devam edeceğim. Karadeniz boyunca doğuya, Gürcistan’a, Ermenistan’a ve ardından İran’a doğru bisiklet sürmeye devam edeceğim. Birleşik Arap Emirlikleri’ne, ardından Umman, Suudi Arabistan, Ürdün, İsrail’e ve ardından Afrika’ya gitmek istiyorum” diye konuştu.

Hülya Yangın Ertekin ve arkadaşları tarafından yolcu edilen Helen Dainty, ilçeden ayrıldı. Karadeniz sahil yolundan, Gürcistan, Ermenistan’dan İran’a bisiklet sürmeye devam edecek olan Dainty, oradan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, ardından Umman, Suudi Arabistan, Ürdün, İsrail’e ve Afrika’ya bisiklet sürecek.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.