Dolar 32,3684
Euro 34,7084
Altın 2.392,65
BİST 10.154,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

‘SPOR’A VE ‘SPORCU’YA TAM DESTEK!

Samsun’da İlkadım Belediye Başkanlığı aday adaylığı çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Davut Numanoğlu, Yabancılar Pazarı Spor Kulübü’nü(YABPA) ziyaret etti

‘SPOR’A VE ‘SPORCU’YA TAM DESTEK!
REKLAM ALANI
5 Ocak 2024 19:44

Samsun’da İYİ Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Davut Numanoğlu’nun son durağı İlkadım Belediye Yabancılar Pazarı Spor Kulübü(YABPA) oldu. Numanoğlu, “Başkan seçilmem halinde kulübümüzün imkanlarını artıracak, spora ve sporcularımıza her türlü desteği vereceğim” dedi.

YAPBA KULÜBÜNE ÖVGÜ
YABPA Başkanı Ali Akyüz, antrenörler ve kadın futbolcular tarafından karşılanan Davut Numanoğlu, “İlkadım Belediyesi YAPBA Kulübü, kurulduğu günden bu yana amatör spora büyük katkı sağlamış, hepimize gurur veren sportif başarılara imza atmıştır. Kuşkusuz spor, hayatımızın en önemli unsurlarından birisidir. Bu değerli kulübümüzün gençlerimizi sporla tanıştırma, eğitme, başarıya ulaştırma anlamındaki rolü yadsınamaz. Bu nedenle sayın başkan Ali Akyüz nezdinde tüm antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

SAMSUN VE KADIN FUTBOLU
Antrenman için kulüpte bulunan kadın sporcularla da görüşen Davut Numanoğlu, “Sizleri burada antreman alanında spor ile iç içe görmek son derece sevindirici. Kadın futbolunda Samsun önemli bir potansiyele sahip. Samsun’da kadın futboluna öncelik ediyorsunuz. Belediye başkanlığı için çıktığımız bu yolda amacımıza ulaşırsak başta sizler olmak üzere İlkadım’da tüm spor faaliyetlerine, dallarına ve sporcularına destek vereceğimi bilmenizi isterim. Bugünkü imkanlarınızı daha da artıracağım. Ulusal ve uluslararası alanlarda başarılarınız daimi olsun” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.