Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘SU’ KAVGASI!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi Darıçay Alan Mahallesi’nde yaşayan 2 aile arasında su gerginliği yaşandı. SASKİ devreye girerek su sorununa el attı

‘SU’ KAVGASI!
REKLAM ALANI
9 Eylül 2022 15:39

Samsun Vezirköprü’de, Darıçay Alan Mahallesi’nde yaşayan Servet (60), Kadriye (62) ve Türkan (24) Kanmaz, hanelerine su ulaşmaması nedeniyle Samsun Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğüne (SASKİ) başvurdu.

KOMŞU AİLENİN TEPKİSİ
Evlerine su getirilmesi için yardım talebinde bulunan Kanmaz ailesi, mahallede yaşayan diğer ailenin tepkisiyle karşılaştı. Yaşanan tartışmada suyun gelmesi engellenirken, Kanmaz ailesi çamaşır, bulaşık makinesini çalıştıramadığını ve suya ulaşmak için 1 kilometreye yakın yol yürüdüklerini söyledi.

SASKİ DURUMA EL KOYDU
SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Cihan Güller yaptığı açıklamada, “Orada su ile ilgili sıkıntı olduğu için biz ekiplerimizi gönderdik. Yeni öz su kaynakları koyduk. 1 kilometre uzunluğunda yeni ilave hatlar döşedik. Su miktarı arttırma yoluna gittik. 2 hanenin kendi aralarında olan özel husumetleri var. Cumartesi günü ekiplerimizi tekrar göndereceğiz. Orada su miktarı azdır. Su geldiğinde her tarafa eşit gitsin diye bir sistem söyledik. Su geldiğinde gerekli tebligatlarımızı da bildireceğiz. Biz sorunu çözmeye çalışıyoruz. Bizim tek derdimiz vatandaşa sağlıklı içme suyunu ulaştırmaktır” dedi.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.