Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

SUAT KILIÇ, CEMİYET’TE!

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nde yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla buluştu

SUAT KILIÇ, CEMİYET’TE!
REKLAM ALANI
11 Haziran 2021 16:17

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, 22, 23 ve 24’üncü dönemler TBMM Samsun milletvekili Suat Kılıç, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri ile basın mensuplarıyla bir araya gelen Suat Kılıç, “Samsun, gazetecilik mesleğinin hakkını veren ender illerimizden biridir” dedi.

YEREL MEDYA ÜZERİNE SOHBET
Eski Bakan Suat Kılıç, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nde Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Dilber, Okan Aralan, Mehmet Gençali ve Yaşar Aslan ile bir süre görüştü. Türkiye Spor Yazarları Derneği Samsun Şube Başkanı Avni Demir, Anadolu Ajansı(AA) Bölge Müdürü İsa sansar ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneği(ASGD) Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk’ün de yer aldığı ziyarette, yerel medyanın sorunları başta olmak üzere güncel konular üzerine sohbet edildi.

SAMSUN’DA GAZETECİLİK GELENEĞİ
Kendisi de eski bir gazeteci olan Suat Kılıç, Samsun’da güçlü bir basın yayın ağı olduğunu belirterek, “Samsun, çok uzun yıllardan beri gazetecilik mesleğinin layıkıyla yapıldığı, bu mesleğin hakkını veren ender illerimizden birisi olmuştur. Samsun’da kökleri geçmişe dayanan yerel medya geleneği, bugün de, bir çok zorluklar içerisinde de olsa varlığını sürdürmektedir. Bu durum Samsun’umuz için, hepimiz için çok önemlidir” dedi.

‘HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACI’
Gazetecilik mesleğinin günümüzün en dinamik mesleklerinden birisi olduğuna dikkati çeken Suat Kılıç, “Bilgilendirme ve aydınlatma misyonlarıyla gazetecilik, toplumu daima diri tutan bir meslektir. Gazeteci arkadaşlarımızın bu çok önemli kamu görevini yerine getirken fedakarca çalıştıklarını yakından bilen birisiyim. Yaşadığı şehrin, bölgenin, ülkesinin menfaatlerini gözeterek doğru ve ilkeli gazetecilik yapanlar, her zaman baştacı edilmişlerdir. Gazetecilik mesleğinin bundan sonraki süreçte de, var olan sorun ve sıkıntılarını da geride bırakarak, ağırlığını ve önemini koruyacağına inancım tamdır” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.