Dolar 32,5655
Euro 34,9880
Altın 2.431,02
BİST 9.767,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

‘TAHAMMÜLÜMÜZ YOK!..’

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Karadeniz’deki boğulma vakalarına dikkat çekerek, “Tek bir can kaybına dahi tahammülümüz yok. Herkes gerekli tedbirleri almalı” dedi

‘TAHAMMÜLÜMÜZ YOK!..’
REKLAM ALANI
8 Temmuz 2021 21:05

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sahil kenti olan ilimizde yaşanması muhtemel boğulma olaylarına karşı alınacak tedbir ve önlemlerin değerlendirildiği “Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı Koordinasyon Toplantısı”, Vali Zülkif Dağlı’nın başkanlığında ilgili kamu kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

HERKES ÇOK DİKKATLİ OLSUN
İlin uzun bir sahil şeridinin bulunduğunu, yaz aylarında hem Samsun’dan hem de çevre illerden gelen vatandaşların denize girdiğini, buralarda meydana gelebilecek boğulma olaylarına karşı herkesin çok dikkatli olması ve vatandaşların yüzme alanı olarak belirlenen yerleri kullanması gerektiğini ifade eden Vali Dağlı, “Bazen vatandaşlarımızın tedbirsiz davranmaları bazen bir anlık dikkatsizlik bazen de ilimizde yoğun olarak görülen çeken akıntı sebebiyle boğulma olayları meydana gelmekte ve hepimizi üzen can kayıpları yaşanmaktadır. Böyle bir sebeple tek bir can kaybına dahi tahammülümüz olmadığından hareketle hem kurumlarımız hem de belediyelerimiz tedbir ve önlemler alıyor elbette. Ancak bu konuda vatandaşlarımıza da sorumluluklar düşüyor ve herkesin kendi tedbirlerini de alması büyük önem arz ediyor. Bu sebeple vatandaşlarımızdan, çeken akıntı nedir ve bu durumlarda nasıl davranılması gerektiği ile ilgili bilgi sahibi olmalarını, uyarı tabelalarına mutlak surette uymalarını ve sevdiklerini üzecek risklere asla girmemelerini özellikle istirham ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.