Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

TALİHSİZ GENÇ KIZ!

Samsun’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na( YKS) girecek olan genç kız, ilçenin adı ile okulun adını karıştırınca yanlış okula gitti ve sınava giremedi

TALİHSİZ GENÇ KIZ!
REKLAM ALANI
27 Haziran 2021 15:59

YKS öncesi yetkililerin uyarılarına rağmen yine bazı öğrencilerin dikkatsizliği ve yanlış anlamaları bir yıllık emeklerini çöpe attı. Samsun’un İlkadım İlçesi Kışla Mahallesi’nde ikamet eden M.K. adlı genç kız bir yıl boyunca hayalindeki üniversiteyi kazanmak için çalıştı.

GÖZYAŞLLARINA BOĞULDU
Dün sabah İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi’ndeki 19 Mayıs Anadolu Lisesi’ne sınava girmek için gelen M.K. salonun kapanmasına 15 dakika kala diğer öğrenciler gibi sıraya girip görevlilere elindeki sınav giriş belgesini gösterince yanlış okula geldiğini öğrendi ve gözyaşlarına boğuldu.

TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTILAR
Görevliler M.K.’ye 19 Mayıs Lisesinde değil, yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan 19 Mayıs ilçesindeki Ondokuzmayıs Hamidiye İmam Hatip Anadolu Lisesinde sınava girmesi gerektiğini söyledi. Okulun bahçesinden ayrılan genç kız ağlamaya başladı. Genç kızın ağladığını gören Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosunda görevli olan, yakını sınava girdiği için okulun önünde bulunan polis memuru Musa Bilir, genç kıza yardım etmek istedi. Kendi aracı ile kızı 19 Mayıs ilçesine götürebileceğini söyleyen ancak buna rağmen mesafenin 40 kilometre olduğunu ve yetişmelerinin mümkün olmadığını ifade eden Musa Bilir ve etraftaki öğrenci aileleri ağlayan kızı teselli etti.

Bu arada sınav salonunun kapandığı saniyelerde 2 genç de koşarak okulun bahçesine girdi ve salona alınamayınca üzgün halde geri dönmek zorunda kaldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.