Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Tam 7 bin 395 kez yapıldı…

Samsun’da İlkadım Belediyesi, korona virüs ile mücadelede 2 bin 300 kilo dezenfektan kullandı, 12 bin 400 maske dağıttı

Tam 7 bin 395 kez yapıldı…
REKLAM ALANI
16 Aralık 2021 17:52

Samsun‘da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün tüm dünyada tedirginliğe sebep olan korona virüsü tehdidine karşı İlkadım ilçesinde yapılan tüm çalışmaları rakamsal verilerle anlattı.

Başkan Necattin Demirtaş, “Korona virüsü sürecinde ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve güveni için tüm mesai arkadaşlarımla mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını devam ettiriyor. Bu süreçte gelen çabayı ve gayreti sarf ettik, etmeye de devam ediyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelir” dedi.

7 BİN 395 KEZ DEZENFEKSİYOR
Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü mart ayından itibaren başta hastaneler, aile sağlık merkezleri gibi sağlık kuruluşları olmak üzere olmak üzere, eczaneler, tıbbi malzeme satan yerler, belediye hizmet binaları, kamu kurumları, çeşitli kurum ve kuruluşlar, pazar yerleri, muhtarlık binaları, ibadethaneler, minibüs, taksi durakları ve araçları ile talep gelen her yerde dezenfeksiyon işlemlerini yürüten İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri ekipleri, ilçede toplamda 7 bin 395 defa tekrar edilen dezenfekte çalışması ile korona virüsün yayılım hızının önüne geçti.

VATANDAŞ BAŞVURULARI DİKKATE ALINDI
Dört koldan yürütülen çalışmalara, muhtarlıklardan, apartman yönetimlerinden ve vatandaştan gelen başvuruları da hassasiyetle dikkate alan ekipler, Kovid-19 pozitif vaka bulunan bin 765 yerleşim yerini, çocukların hoşça vakit geçirdiği park ve oyun alanlarını bin 887 defa, kamu binalarını 953 defa, çalışan hizmet veren iş yerlerini 693 defa dezenfeksiyon etti. Çalışmalar esnasında 2 bin 300 kg dezenfektan ve 12 bin 400 adet ücretsiz maske dağıtımıyla halk sağlığının önemsendiğini ortaya koydu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.