Dolar 32,3160
Euro 35,0944
Altın 2.294,93
BİST 9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

TBMM YOLUNDA İLK ADIM!

Samsun’da AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi iken istifa eden gazeteci Melike Aktel Karaçor, 28’inci Dönem Milletvekili Seçimleri için ‘aday adayı’ olduğunu açıkladı

TBMM YOLUNDA  İLK ADIM!
REKLAM ALANI
21 Mart 2023 17:04

Samsun‘da son olarak AK Parti İl Yönetimi’nde Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen gazeteci Melike Aktel Karaçor, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28’inci döneminin 600 yeni üyesinin belirleneceği seçimlerde partisinden ‘Samsun Milletvekili’ olabilmek için kolları sıvadı.

TBMM YOLUNDA İLK ADIM!

‘TÜRKİYE YÜZYILI’ HEDEFİ
Melike Aktel Karaçor, resmi başvurusunu sosyal medya hesaplarından, “Değerli nemşehrilerim, kıymetli yol arkadaşlarım. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefi ile çıktığımız bu yolda, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için başvurumu AK Parti’den yapmış bulunmaktayım. Siz değerli dostlarımın destek ve dualarını bekliyorum” ifadeleriyle duyurdu.

TBMM YOLUNDA İLK ADIM!

HALKA HİZMET İÇİN SİYASET
Daha sonra kısa bir değerlendirmede bulunan Melike Aktel Karaçor, AK Parti’nin Türkiye’ye büyük ve unutulmaz hizmetler verdiğini hatırlatarak, “AK Parti ülkemizde siyasetin ‘hizmet için’ olması gerektiğini göstermiştir. Bu hizmet anlayışına TBMM çatısı altında katkı sağlamak, şehrimize, bölgemize, ülkemize faydalı olabilmek hedefiyle yola koyuldum. Önce partimizin, sonra halkımızın bana bu fırsatı vermesi halinde vargücümüzle halkımıza hizmet edeceğim” dedi.

MELİKE AKTEL KİMDİR?
-1980 yılında Artvin’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Samsun’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Çalışma hayatıma 1997 yılında Türkiye’nin ilk yerel televizyon kanalı Kanal S’de muhabir olarak başladı. Ardından aynı televizyon kanalında Haber Spikeri ve Haber Müdürü olarak görev yapt.
2001 yılında Ekip Gazetesi’nde meslek hayatına devam etti. Burada politika muhabirliği görevini üstlendi.

Atakum Belediyesi’nin AK Parti’ye geçtiği ilk dönemde (2004 – 2009 yılları arasında ) Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinde bulundu. 2011 yılında Aktel Ajans adıyla kendi şirketimi kurdu. 60’ıncı Hükümet’te Bayındırlık ve İskan Bakanılığı yapan 22,23 ve 24. dönem Samsun Milletvekili Mustafa Demir’in bütün seçim kampanyalarını yönetti. 2019 – 2020 yıllarında ise Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde Basın Danışmanlığı görevini yürüttü.

Melike Aktel, sirçok siyasinin seçim kampanyalarını yürüterek danışmanlıklarını yaptı. 2020 yılında AK Parti Samsun İl Yönetimi’ne seçildi. Burada Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler alan Melike Aktel, evli ve 2 çocuk annesi.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.