Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

TEKKEKÖY’DE ‘DOĞAL GAZ’ ZİRVESİ!

Samsun’da Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ile bir araya geldi. Görüşmede ilçedeki doğal gaz ağını genişletme çalışmaları masaya yatırıldı

TEKKEKÖY’DE ‘DOĞAL GAZ’ ZİRVESİ!
REKLAM ALANI
10 Ekim 2023 18:16

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi, ilçedeki hanelerin doğal gazın sunduğu avantaj ve konfordan yararlanabilmesi için titiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Hasan Togar, bu kapsamda SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ile bir araya geldi.

Başkan Hasan Togar ile Genel Müdür Yılmaz Kolsan arasında yapılan çalışmada, ilçede imarı tamamlanıp yolları açılan tüm yerleşim yerlerindeki hanelerin doğal gazın sunduğu avantaj ve konfordan yararlanabilmesi için yapılacak çalışmalar görüşüldü. İlçedeki doğal gaz ağını genişletmenin beraberinde gelecek süreçte ilçe genelinde yürütülmesi planlanan çalışmalar da gözden geçirildi.

YAŞAM KONFORU ARTIRILACAK
Tekkeköy’ün her alanında yaşam konforunu en üst seviyelere taşımak için farklı alanlardaki çalışmalarına devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Togar, konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Tekkeköy’de imarını tamamlayıp yollarını açtığımız tüm yerleşim yerlerindeki hanelerimizin doğal gazın sunduğu avantaj ve konfordan yararlanabilmesi için titiz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. SAMGAZ Genel Müdürümüz Yılmaz Kolsan ile bir araya gelerek ilçemizdeki doğal gaz ağını genişletmenin beraberinde önümüzdeki süreçte ilçemiz genelinde yürütmeyi planladığımız çalışmaları gözden geçirerek öncelikleri belirledik. İlçemizin her alanda yaşam konforunu en üst seviyelere taşımak için farklı alanlardaki çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.