Dolar 32,5157
Euro 34,8762
Altın 2.432,52
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

TEKKEKÖY’DE ‘MASKELİ KUYUMCU’ SOYGUNU!

Samsun’un Tekeköy İlçesi’nde gittiği kuyumcuda bakmak için aldığı 600 bin liralık altınlar ile kaçan bir kişi polis tarafından yakalandı

TEKKEKÖY’DE ‘MASKELİ KUYUMCU’  SOYGUNU!
REKLAM ALANI
14 Aralık 2023 15:57 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2023 16:10

Samsun’un Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde dün saat 15.15 sıralarında, kuyumcu dükkanına yüzünde cerrahi maske ile girerek, müşteri gibi davranıp bilezik ve külçe altınlara bakmak istediğini söyleyen A.K.(28) bir anda baktığı gram altınlar ile bilezikleri alıp koşarak kaçtı.

GÜVENLİK KAMERASI ELE VERDİ
İş yeri sahibi hırsızın peşine düştü ve yakalayamayınca durumu polise haber verip yardım istedi. Polis, hırsızın kaçtığı bölgede güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek kimliğini tespit etti.

ATAKUM’DA SAKLANIRKEN YAKALANDI
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, A.K.’yi olaydan 4 saat sonra Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’ndeki saklandığı yerde çalmış olduğu 2 bilezik ve gram altınlardan oluşan 600 bin lira değerindeki 250 gram altın ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
ÖZEL HASTANEDE İŞTEN ÇIKARILMIŞ
Özel bir hastanede teknisyen olarak çalışırken işten çıkarılınca işsiz kaldığı öğrenilen 2 çocuk babası A.K. polisteki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.