Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
BİST 9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

TEKKEKÖY’DE ‘PROJE’ YARIŞI!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede devam eden ve tamamlanan proje ve çalışmaları yerinde inceleyerek yapım işlemleri süren projelerin TEKNOFEST’e kadar tamamlanması talimatını verdi

TEKKEKÖY’DE ‘PROJE’ YARIŞI!
REKLAM ALANI
14 Şubat 2022 20:12

30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Samsun ev sahipliğinde düzenlenecek olan dünyanın en büyük havacılık festivali TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali öncesinde Tekkeköy Belediyesi çalışmalarını ve projelerini hızlandırdı.

MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR
Samsun ev sahipliğinde 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan dünyanın en büyük havacılık festivali TEKNOFEST için hazırlıların aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “TEKNOFEST heyecanı tüm Karadeniz gibi bizleri de sardı. Böyle büyük ve önemli bir festivale şehrimizin ev sahipliği yapması hepimiz için gurur verici. Tekkeköy konumunun yanında festival alanına yakınlığı, protokol yolu üzerinde bulunması, otellere ve birçok büyük tesis ile etkinlik alanlarına sahip olması gibi daha birçok nedenle diğer ilçelere göre daha aktif rol alacak. Bizlerde tespitlerimiz ve istişarelerimiz çerçevesinde gerekli çalışmaları planladık” dedi.

DAHA HIZLI TEMPO İLE ÇALIŞMA
Dünyanın en büyük havacılık festivalinin şehrimizde en güzel şekilde icra edilmesi noktasında Tekkeköy Belediyesinin üzerine düşen görevleri yerine getirmek için en üst seviyede çaba gösterdiğine vurgu yapan Başkan Togar, “Özellikler kültürel, sosyal, turistlik alanlardaki projelerle tesislerin tamamlaması ve ilçeye gelen yerli yabancı misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması için tüm ekiplerimiz ile hızlı bir tempo ile çalışıyoruz. Bu manada ilçemizde devam eden ve tamamlanan proje ve çalışmaları yerinde inceleyerek yapım işlemleri süren projelerin tamamlanması talimatını tüm ekiplerimize verdik” diye konuştu.

YEŞİL YOL PROJESİ DE TAMAM
Yürütülen en önemli projelerden biri olan bisiklet ve yürüyüş yolu projesinin ağustos sonunda tamamlanacağına dikkat çeken Togar şöyle devam etti:

“Bölgemize, şehrimize ve ilçemize farklı bir yaşam alanı kazandırma yolunda Şabanoğlu, Kerimbey, Cumhuriyet, Kurtuluş ve Kirazlık gibi önemli beş mahallemiz, bir organize ile üç sanayimizin içerisinden geçen bölgede ilk ve tek olan farklı bir konseptle projelendirdiğimiz 7,5 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yoluyla yeşil yol projemizde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Şehrimizde yapılacak olan TEKNOFEST’e kadar projemizin ayrıntılarını tamamlayarak bölgede ilk ve tek olan bu güzel spor ve yaşam alanını tüm donanımları ve çevresindeki düzenlemeleriyle şehrimize kazandırmış olacağız.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.