Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘TERCİH’ GURURU!

Samsun OMÜ Veteriner Fakültesi, ‘açılış dersi’ ile yeni sezona başladı. Dekan Prof. Dr. Tütün, fakültemiz 31 veteriner fakültesi arasında tercih sıralamasında ilk 4’te yer alıyor” dedi

‘TERCİH’ GURURU!
REKLAM ALANI
15 Kasım 2022 17:07

Samsun’da Türkiye’de tercih sıralamasında ilk 4’te yer alan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi ‘2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Dersi’ ile ‘10. Beyaz Önlük Takdim Töreni’ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

TERCİH

TERCİH SIRALAMASINDA İLK 4’TE
Üniversite tanıtımıyla başlayan programda konuşma gerçekleştiren Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tütüncü, “OMÜ yaklaşık yarım asırlık köklü bir üniversitedir. Fakültemiz bu yıl 15. dönem mezunlarını veren genç ve dinamik bir fakültedir. OMÜ Veteriner Fakültesi güçlü akademik kadrosu ve donanımlı hayvan hastanesi ile bölgenin ve ülkemizin gözde fakültelerinden biridir. Nitekim, fakültemiz 31 veteriner fakültesi arasında tercih sıralamasında ilk 4’te yer almaktadır. Pandemi döneminde eğitim öğretim faaliyetleri, klinik uygulamalar eksiksiz yapıldı, kapanmadan hastane ve klinik hizmeti veren 2 fakülteden biri olduk. Hastanemizde ortalama 25 bin hastaya hizmet verilmektedir. Hastalarımız Samsun, Sinop, Kastamonu, Amasya, Çorum, Ordu gibi çevre illerden gelmektedir. Samsun, Ordu ve Amasya Belediyeleri ile yapılan protokoller gereği sokak hayvanlarına 7/24 acil müdahale yapılmakta ve tedavilerine destek verilmektedir” dedi.

TERCİH

YENİ HİZMET BİNASI 2023 BAHARINDA
Dekan Tütüncü konuşmasına şöyle devam etti:

“OMÜ Rektörlüğünün destekleriyle yeni Fakülte binamızın yapımı devam ediyor. Yüzde 90’ı tamamlanan 15 bin metrekare alana sahip yeni hizmet binasının 2023 yılı bahar döneminde hizmete girmesi ile eğitim öğretim kalitemizin ve bilimsel çalışma verimliliğimizin artırılmasını hedeflemekteyiz.”

TERCİH

BİR REKTÖRÜN PENCERESİNDEN…
‘Bir Rektörün Penceresinden Veteriner Hekimlik’ adlı açılış dersini gerçekleştiren Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ise “Beyaz önlük takdim merasiminde aranızda, yuvamda sizlerle birlikte olduğum için büyük mutluluk yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Veteriner hekimlik; hayvan yetiştiriciliği, hayvan ıslahı, hayvan hastalıklarının teşhis ve tedavisi, gıda güvenliği, hayvan refahı konularında hizmet veren kadim bir meslektir. Sizlere tavsiyem kendinizi çok yönlü yetiştirmeye özen gösteriniz. Bu kadim meslek, her daim geçerli olacak meslek grubu olduğunu unutmayın. Beyaz önlük size sorumluluk yükler. Beyaz rengin anlamı; güler yüz, tatlı dil, etik gereğidir. Üniversite hayatınızı başarıyla tamamlamanızı temenni ederim” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.