Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

TERME’YE PİDE EVİ!

Samsun’da Terme Belediyesi tarafından ilçeye nefes aldırmak için planlanan Terme Park Yaşam Alanı ve Sosyal Tesisleri içinde yer alan ‘Pide Evi’nin temeli törenle atıldı

TERME’YE PİDE EVİ!
REKLAM ALANI
11 Ağustos 2022 17:52

Samsun’da, Terme’nin en önemli eksikleri arasında yer alan yaşam alanı ve sosyal tesis sorunu çözmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, bugün düzenlenen törenle ilçenin en önemli markalarından biri olan Terme pidesinin tanıtımının yapılacağı Pide Evi’nin temelini attı.

TERME’YE MUHTEŞEM BİR TESİS
Terme’ye nefes aldıracak bir projenin çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Başkan Kılıç, “Terme’mize yeni bir yaşam alanı ve sosyal tesis kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Yaşam alanımızın içinde yer alan pide evimizin temelini attık. Önümüzdeki baharda yaşam alanımız ile birlikte Pide Evimizin faaliyete geçmesini planlıyoruz. Pide Evimizi belediyemize külfet olmadan Yap-İşlet-Devret modeli ile Termeli hemşehrilerimiz Hikmet Keskin ve Tuncay Günalp beyefendiler üstlendiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz de Terme Belediyesi olarak, meslek yüksekokulu, gençlik merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzumuzu da içine alan bölgede yeni bir yaşam alanı inşa çalışmalarını sürdürüyoruz. Ekiplerimiz yürüyüş yolu, bisiklet yolu, yaya köprüleri ve piknik alanları için çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu alanda spor, oyun, kültür ve peyzaj alanlarının bulunduğu ilçemize yakışacak bir yaşam alanı ve pide evi kazandıracağız. Termemizi güzel bir tesise kavuşturacağız” dedi.

2023’ÜN BAHARINDA TAMAM
Terme Park Projesi’nin sadece bir sosyal tesis değil aynı zamanda her yönüyle bir yaşam alanı olarak tasarlandığına dikkat çeken Başkan Kılıç, “Günde yaklaşık 18 bin aracın kullandığı Samsun-Ordu karayolu üzerinde bulunan projemizin birkaç ayağı olacak. Pide Evimiz ve yaşam alanımız tamamlandıktan sonra spor alanları ve kültür alanlarını içinde barındıracak 2’nci etap çalışmalarımız başlayacak. Önümüzdeki baharda bu alanı inşallah hizmete açacağız. İlçemize şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

İLÇEYE PRESTİJ KATACAK
İlçenin önemli bir eksikliğinin giderildiğini ifade eden Terme Kaymakamı Metin Maytalman ise, “İlçemizin en meşhur markaları arasında yer alan Terme pidesinin tanıtımına büyük katkı sağlayacak böyle bir tesisin kazandırılması çok önemli. Yaşam alanı ile böyle bir tesis Terme’ye prestij katacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Pide Evi için düzenlenen temel atma törenine ayrıca Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, Terme Müftüsü Ömer Ergül, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, muhtarlar, şirket temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.