Dolar 32,4923
Euro 34,9263
Altın 2.438,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı’nda anma

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı Bafra Ülkü Ocakları Konferans Salonunda “Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anma ve Kuran Tilaveti Programı düzenledi

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı’nda anma
REKLAM ALANI
21 Şubat 2018 21:59

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı Osman Osma “Ülkü Yolunda ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğluna uzanan bu iman dolu mücadelenin, bu çileli güzergahın yiğit kahramanlarını rahmet, minnet ve duayla anarak başlamak istiyorum. Ülkücü Türk Gençliği olarak davaları davamız, çileleri çilemiz, emanetleri mukaddesimiz;  Kurana ve Bayrağa el basarak ettikleri yeminleri yeminimizdir.

Fıratlar kolay yetişmiyor…

Fırat Çakıroğlu demek bir Ocak Başkanı olarak yetiştirdiğim her gençte vicdani sorumluluk duymam demektir.

Fırat Çakıroğlu demek varlığı paylaşamayanların içinde genç kardeşlerimle omuz omuza verip yokluğu paylaşmak demektir.

Fırat Çakıroğlu demek öfke, hırs ve ihtirasın yalnızca gözleri değil, kalpleri de kör ettiği yerde sabırla Hakikate yol almak demektir.

Ve elbette bu kutlu davada zaman değişir, yer değişir, kişiler değişir

Fakat bir Ülkücünün iman ve inancı değişmez.

Ülkücülük bizim kaderimizdir.

Biliriz ki her şeyi var eden  yalnızca yüce Rabbimizdir.

Ve Hak bildiğimiz bu davada

Haktan gelen ne ise başımız gözümüz üstünedir…

Bu dileklerle Fırat kardeşimizin şehadetinin 3. yılında Şehidimiz Fırat ve onun şahsında içte ve dışta terör örgütleri ile mücadele ederken şehit düşen bütün Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

Program Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatını anlatan belgeselle devam etti. MHP Bafra İlçe Yöneticisi Mustafa Sürmeli’nin Kuran Tilaveti ve dualarla sona erdi.

Programa MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, İlçe Yönetimi ve çok sayıda genç katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.