Dolar 32,6006
Euro 34,7750
Altın 2.414,63
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Usta ”FİTNE DEĞİL SİYASET YAPIN!”

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Usta, Ayvacık ilçesindeki hemşerileriyle bir araya geldi.

Usta ”FİTNE DEĞİL SİYASET YAPIN!”
REKLAM ALANI
19 Mart 2019 19:28

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Ayvacık Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını gerçekleştirdi.

Ayvacık ilçesinde bulunan esnaf ve hemşerileriyle kucaklaşan Usta, SKM açılışında Ayvacıklılara seslendi. Diğer adayların anket sonuçları üzerinde oynayarak, algı operasyonu yaptığını belirten Usta “Bizi Samsun’un başına Samsunlu hemşerilerim davet etti.

Anketlerde kendini önde gösteren adayları istemedikleri için bizi çağırdılar. Bizi Samsunun başında görmek için “gel aday ol” diyen hemşerilerimizle biz bu seçimi alırız. Sosyal medyada bu algı anketlerinin altına yazılan yorumlarla, biz bu seçimi alırız. O fitnecilere sesleniyorum. Yaptırdığınız sosyal medya anketlerinin altındaki yorumlarla da bir anket yapın. Yüzünüz varsa, çıkabiliyorsanız sanayi esnafının karşısına, onlarla bir anket yapın. Korkunuz yoksa gelin Samsunun en büyük markası olan Samsunporumuzun maçına protokole değil, taraftarın arasına katılın orada bir anket yapın. Çiftçisiyle, esnafıyla, öğrencisiyle bir anket yapın. Yapamazlar, yapamazsınız. Yapamadığınızdan Erhan Usta’ya iftiralar atıp, anketlerle algı operasyonu yapıyorsunuz. Ayvacıklı hemşerilerim rahat olsun. Samsun’un dört bir yanındaki hemşerilerim rahat olsun. Biz bu seçimi alacağız. 1 Nisan 2019 sabahı benim hemşerilerim gereken cevabı verecek.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.