Dolar 32,5869
Euro 34,7988
Altın 2.513,75
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Vali Kaymak’tan 10 Kasım mesajı

Samsun Valisi Osman Kaymak, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Vali Kaymak’tan 10 Kasım mesajı
REKLAM ALANI
9 Kasım 2018 20:06

Samsun Valisi Osman Kaymak mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, bağımsızlığın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 80’inci yılında sevgi, saygı ve minnetle andıklarını ifade etti. Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak yok edilmek istenilen Türk ulusunu ayağa kaldırdığını, yeni bir devlet kurarak çağdaş dünyayla bütünleşmesini sağlayıp demokratik bir Cumhuriyet, bağımsız bir ülke ve aydınlık yarınlar armağan ettiğini anlatan Kaymak, şöyle devam etti: “10 Kasımlar sadece yas günü değil, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlememizi hatırlatan günler olmalıdır. Atatürk’ün bize emanet ettiği bu cennet vatanın ve Cumhuriyetin ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba, ona olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır. Milletimiz hiçbir zaman Atatürk’ü unutmamış ve unutmayacaktır. Milletimiz, bağımsızlık savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü sonsuza kadar gönlünde yaşatmayı sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatanımız için canlarını veren tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.