Dolar 32,5094
Euro 34,9413
Altın 2.435,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

VALİDEN ÖNEMLİ ÇAĞRI!

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, bağımlılıkla mücadele konusunda toplumun tüm kesim ve katmanlarıyla birlikte çalışmak istediklerini söyledi

VALİDEN ÖNEMLİ ÇAĞRI!
REKLAM ALANI
16 Haziran 2022 20:13

Samsun’da, ‘Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’ çalışmaları kapsamında, Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında ‘Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü ve Önemi’ konulu toplantı Samsun Sağlık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda ilk olarak Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMÜBAM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Figen Çavuşoğlu bağımlılıkla mücadele konusunda sunum gerçekleştirdi.

SADECE KAMU KURUMLARIYLA OLMAZ
Sunumların ardından konuşan Samsun Valisi Zülkif Dağlıda, “Bizim önemli gündemlerimizden bir tanesi de ‘bağımlılıkla mücadele’ konusu. Bu mücadele kapsamında yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak adına basın mensupları ile bir araya geldik. OMÜBAM ve Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri bağımlılıkla mücadele kapsamında sunum yaptı. Basının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Çünkü basında kullanılan dil ve erişilebilirlik çok önemli. Basının bir konuyu çok daha geniş kitlelere duyurma kabiliyeti var. Bu manada toplumun tüm katmanlarını biz bağımlılıkla mücadele konusunda beraber çalışmak istiyoruz. Bu sadece kamu kurumlarının görevi değil, STK’ların da yerel yönetimlerimizin de görevi. Basının da desteği ile bu ivmeyi daha da hızlandıracağımızı düşünüyorum” dedi.

Vali Dağlı, konuşmasının ardından toplantıya katılan basın mensuplarıyla istişare etti. Toplantıya ayrıca Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdür Vekili Volkan Toptaş ve Samsun’da görev yapan basın mensupları katıldı.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.