Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

VEZİRAĞAÇ AİLESİ BİR ARADA!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’ndeki Vezirağaç yönetimi, 24’üncü geleneksel iftar yemeğinde çalışanlarıyla bir araya geldi

VEZİRAĞAÇ AİLESİ BİR ARADA!
REKLAM ALANI
17 Nisan 2023 16:27

Samsun’da, Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kâğıt Sanayi(Vezirağaç), 24’üncü geleneksel iftar yemeğini düzenledi. Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Fabrika Müdürü Tuncer Üstündağ, “Vezirköprü’de üretip, Türkiye’ye ve dünyaya kalitemizi, çeşitliliğimizi ihraç ediyoruz” dedi.

İş ve siyaset dünyasından da çok sayıda davetlinin yer aldığı Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen iftar yemeği, okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası şirketin Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Fabrika Müdürü Tuncer Üstündağ’ın açılış konuşmasıyla başladı.

DEPREM BÖLGESİ İÇİN KRİZ MASASI
6 Şubat’ta 11 ilde yaşanan depreme vurgu yaparak konuşmasına başlayan Üstündağ, “Turanlar Group bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerin tamamı deprem felâketinin hemen ardından depremin yaralarını sarmak ve ihtiyaç sahiplerine hızla ulaşmak üzere depremin meydana geldiği an itibariyle kapsamlı bir çalışma başlatmıştır. Bu bağlamda bir kriz koordinasyon merkezi kuruldu ve deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelerin acilen tespiti ve tedariki yapıldı. Battaniye, yatak, soba, yakacak odunu, taşınabilir tuvalet, banyo, temizlik malzemeleri, içecek su, ekmek ve giysi gibi aklınıza gelebilecek her türlü malzeme tedarik edildi ve bölgeye intikal ettirildi. Toplam 20 tırdan biraz daha fazla malzemeyi deprem bölgesine aktardık. Ayrıca iş makinelerimizi de depremin 2.gününden itibaren göndererek buradaki çalışmalara katkı sağladık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

VEZİRAĞAÇ, VEZİRKÖPRÜ MARKASIDIR
Tuncer Üstündağ, konuşmasının son bölümünde ise, “Vezirköprü’de üretip, Türkiye’ye ve dünyaya kalitemizi, çeşitliliğimizi ihraç ediyoruz. Rusya’dan Amerika’ya, İspanya’dan Fas’a, Cezayir’den Arjantin’e kadar geniş bir coğrafyada Vezirköprü’de üretilen “Peli” markalı ürünlerimiz kullanılmaktadır. Biliniz ki, Vezirköprü Orman Ürünleri, bir Vezirköprü markasıdır” açıklamasında bulundu.

Genel Müdür Yardımcısı ve Fabrika Müdürü Tuncer Üstündağ

SÜRDÜRÜLEBİLİLİR EKONOMİN EN ÖNEMLİ UNSURU
Vezirağaç Üst Yöneticisi Ozan Güven ise, “Şirketimizin bölgemizde sürdürülebilir ekonominin en önemli unsuru olduğunu bilmek bizlere gurur veriyor. Bugüne kadar getirdiğimiz başarımızın en önemli yapıtaşı Vezirköprü insanı ve onun gayretidir. Bu güçlü birlikteliğin bir parçası olmak bizlere mutluluk vermekle beraber, geleceğe dönük daha güzel günler için yatırım yapma isteğimizi de artırmaktadır” dedi.

Vezirağaç Üst Yöneticisi Ozan Güven

FUAT TURAN: AMACIMIZ İNSANLIĞA HİZMET
Turanlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan da yaptığı konuşmada, “Turanlar dostları hoşgeldimiz. Gerçekten bir ömür verdik. Buradan bir lokma gırtlağımızdan aşağı geçmedi henüz. Diğer şirketlerimizin de kazandığını da getirerek hep buraya yamadık ve burayı büyütmeye çalıştık. Henüz istediğimiz verim ve kıvama gelmemesine rağmen uzaktan bakınca insana gurur veriyor. Bütün dileğimiz insanlığa hizmet etmektir” İfadelerini kullandı.

Turanlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan

İftar programına AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Eski CHP Milletvekili Suat Binici, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Havva Şen Saygın, ilçedeki siyasi parti temsilcileri, kamu kurumu müdürleri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.