Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Yaka Mahallesi’nde Gözler İbrahim Ünlü’de  

Samsun’un Bafra ilçesi Yaka mahallesinde Gözler Genç Aday İbrahim Ünlü’ye çevrildi.

Yaka Mahallesi’nde Gözler İbrahim Ünlü’de  
REKLAM ALANI
27 Mart 2019 19:44

31 Mart yerel seçimleri öncesi Bafra’nın Yaka mahallesinden Muhtarlığa Aday çıkan Genç Dinamik Aktif, Yönetici ve Yılların deneyimli Gazetecisi İbrahim ünlü adaylar arasında En çok dikkat çeken isim oldu.   Bafra Yaka mahallesinden Muhtar adaylığına aday olan İbrahim Ünlü bafra gazete.com ‘a yaptığı açıklamada; 31 Mart yerel seçimlerine “Çalınmadık kapı Sıkılmadık El Bırakmayacağım” slogan ile adaylığımı açıkladım’ dedi. “BEN DE VARIM”  Bafralı Gazeteci İbrahim Ünlü, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; “Önceliğinin İlçemizin ve mahallemizin Geleceğine ve menfaatlerine çalışacağını belirterek, “Yaka mahallemizde daha iyi çalışarak hizmet vermeye “BEN DE VARIM” ifadelerine yer verdi.

“YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZMAYA TALİBİM”

iki çocuk Babası İbrahim Ünlü, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde muhtarlık için yarışacak. Bafra’da uzun yıllar Medya Sektöründe Yönetici, Genel yayın yönetmenliği ve “Sarı basın” kartlı Gazetecilik yaptığını anlatan Ünlü; “Samsun ve Bafra ilçemizde birçok sivil toplum kuruluşlarını tanır ve Aktif olarak ‘mesleğimden’ ötürü iç içeyizdir. Bunun yanı sırada sosyal etkinliklerimde çoktur.  Muhtar adayı olmaya çevresinin etkisiyle karar verdiğini dile getiren Ünlü, şunları söyledi,”Bende varım demek gerekiyordu dedik. Artık mahallenin ne derdi var hepsini biliyorum. Bu yüzden ‘GELİŞİM  İÇİN DEĞİŞİM ŞART’. 31 Mart günü halkımız inşallah bizim yüzümüzü güldürecek.

 “BANA YETKİ VERİN HİZMET GÖRÜN KENDİMİ GÖSTEREYİM”

Ünlü; “Artık kendi mahallem için taşın altına el koyma zamanı geldiğini düşünüyorum.Mahalle sakinlerim bana yetki versin hizmet vermek için kendimi tecrübelerimi mahallem için kullanabileyim.

“SÜREKLİ HABERDAR OLACAĞIZ”

İbrahim Ünlü Seçildiğim takdirde bir araya geleceğimiz toplantıların yanı sıra komşularının kendisine WhatsApp telefon uygulaması aracılığıyla 7/24  ulaşabileceğini kaydetti. “Toplantılarda ve whatsApp hattı aracılığıyla milletimiz içindekini dökecek, sıkıntısını söyleyecek. Sıkıntılara hep birlikte çare olacağız.” diyen Ünlü, “Gencim, enerjim var. Dertleri de biliyorum, dermanını da.” diyerek Yaka mahallesi sakinlerinden oy istiyor. Mahalleme Hizmette Farkı Hissettireceğim Muhtarlığın çok önemli bir kurum olduğuna değinen Ünlü, “Vatandaş ile devlet arasında köprü oluyorsunuz. Siyaset üstü bir kurum olduğu için de bazı kapıları açmak daha da kolaylaşır. Tabiî ki zorlukları da çok. 7/24 vatandaşla beraber olacaksın. Sorunları birinci elden dinleyeceksin.” Mahallesi için hizmete hazır olduğunun altını çizerek, Mahalle sakinlerimizden gelen talepleri her zaman dinleriz. İmkanlarımız ölçüsünde yapacağımız bir işten asla geri durmayız. “İNANMAK, BAŞARIYI GETİRİR”. Ben kendime güveniyor ve mahalleme Hizmette Farkı Hissettireceğime İnanıyorum” dedi.

“BİZDE VAAT YOK – GERÇEKLER VAR” YENİ DÖNEMDE HİZMETTE FARK YARATACAĞIZ”

– Mahallemizin Kendisine ait bir muhtarlık binasının yapılmasını ve “ALO Muhtarlık” hattını kurulması

– Asfalt yol, Altyapı ve Kanalizasyon çalışmaları,

– Açılmayan yolların açılmasını sağlanması

– Geleceğimiz olan çocuklarımızın için oyun parkı

– Mahallemizde Ramazan Ayında “İftar” programı ve top kandil şenlikleri  düzenlenmesi

– Engelli vatandaşlarımızı engelleyen tüm sorunların çözülmesi

–  Mahallemizi kültürel ve sanatsal yönden cazibe merkezi yapmak

– Bisiklet ve Uçurtma şenlik etkinlikleri

– Dernek ve Sosyal Market ile birlikte Çalışacağımızı

– Mahallemiz gençlerine iş imkanları için CV havuzu oluşturarak   (İş-Kur) ile çalışarak Hizmette Sınır Tanımamayı “Hedefliyoruz”.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.