Dolar 32,4781
Euro 34,9319
Altın 2.435,57
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

YANGIN PANİĞİ!

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yangın çıktı. İl Sağlık Müdürü Oruç, “Yangından herhangi bir vatandaşımız etkilenmedi” açıklaması yaptı

YANGIN PANİĞİ!
REKLAM ALANI
23 Mayıs 2023 18:47

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana gelen yangın paniğe yol açtı. İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, “İlk müdahaleyi çalışma arkadaşlarımız yaptı. Etkilenen herhangi bir vatandaşımız yoktur” dedi.

YANGIN

BAŞHEKİMLİK GİRİŞ KISMINDA
Yangın, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekimlik biriminin bulunduğu binanın giriş kısmında çıktı. Edinilen bilgiye göre, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın hastanede paniğe yol açtı. Yangına ilk müdahaleyi alevleri gören hastane personeli yaparken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yoğun dumanın geldiği havalandırma borusuna ve yangının çıktığı tahmin edilen elektrik paneline müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Soğutma çalışmalarını tamamlayan itfaiye yangın yerinden ayrılırken polis ise yangınla ilgili inceleme başlattı.

YANGIN

MUHTEMELEN ELEKTRİK KONTAĞI
Yangında hastanenin havalandırma boruları ve dış cephe kaplaması zarar gördü. Yanan alanda incelemelerde bulunan Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, “Ufak çaplı yangın çıktı. Muhtemelen elektrik kontağından çıktığını düşünüyoruz. İlk müdahaleyi çalışma arkadaşlarımız yaptı. Şu anda itfaiye ekiplerimiz soğutma çalışmaları yapmakta. Etkilenen herhangi bir vatandaşımız yok. İtfaiye ekiplerimiz çok kısa bir süre içinde işlemlerini bitirmiş olacaklar. Yangının hastanenin giriş kısmında elektrik kablolarının bulunduğu panelin bağlantı noktasında meydana geldiğini düşünüyoruz. Ufak çaplı bir maddi hasar oluştu” dedi.

YANGIN

Vatandaşlar ise hastanenin çamaşırhane bölümünde yangının çıktığını ve havalandırma içindeki iç yalıtımın yandığını söyledi.

YANGIN YANGIN YANGIN

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.