Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘YATIRIM’ ZİRVESİ!

Çarşamba Ticaret Borsası(ÇTB) Meclis Başkanı Ali Toraman, ülke ekonomisine can verecek ve katma değer üretecek tüm girişimlerin destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi

‘YATIRIM’ ZİRVESİ!
REKLAM ALANI
7 Haziran 2022 19:36

Çarşamba’da fındık yağı imalatı yapmak isteyen Tunuslu Yatırımcı Frikha Soufiane, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Samsun Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Hüseyin Akın Uğurlu ve Serbest İhracat Danışmanı Ozan Soylu, Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Meclis Başkanı Ali Toraman’ı makamında ziyaret etti.

FINDIĞIN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI
Çarşamba’da uzun yıllardır yapılan fındık üretimi, işlenmesi ve pazarlanması konularının istişare edildiği görüşme, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı makamında gerçekleşti. Görüşmeye Meclis Başkan Yardımcısı Murat Yaralı, Meclis Üyesi Nurettin Öztekin ve Mehmet Çalışkan ve Genel Sekreter Sercan Yaşar iştirak etti.

‘TÜM GİRİŞİMLERİ DESTEKLERİZ’
Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Toraman, Çarşamba’ya katkı sunacak projeler üretmek konusunda her zaman hazır olduklarını ifade etti. Toraman, “Fındık yüzyıllardır Çarşamba’nın temel geçim kaynağı olmuştur. Türkiye’nin en çok fındık üretimi yapılan bölgelerinde birisi olarak, yeni yatırım ve destekleri bu sektörde değerlendirecek olmak bizler için gurur vericidir. Borsa olarak üyelerimizin ve yöre halkının faydasına dokunacak, akabinde ülke ekonomisine can verecek ve katma değer üretecek tüm girişimlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.