Dolar 32,3679
Euro 35,1021
Altın 2.325,03
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

YEDAŞ, BAYRAMA HAZIR!

YEDAŞ, Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop’ta Kurban Bayramı tatilinde arıza ve kesintilerin anında tespiti ve hızlı müdahale için ek tedbirler aldı

YEDAŞ, BAYRAMA HAZIR!
REKLAM ALANI
6 Temmuz 2022 18:47

3 milyondan fazla müşterinin daha huzurlu, keyifli bir bayram geçirmesi amacıyla tatil boyunca hem ekip ve araçları ile sahada olacak hem de şebeke yönetim merkezinden izleme sistemleri ile sahayı uzaktan kontrol ederek, en yakın ekiple zamanında müdahale sağlayacak.

TALEPLER ANINDA DEĞERLENDİRİLECEK
Bu sebeple çağrı merkezi ve şebeke yönetim merkezi vardiya planlarını bayrama göre düzenledi. Ekip ve ekipmanlarını hazırladı. Ayrıca müşterilerin arıza, sokak aydınlatma, elektrik kesintisi, kaçak elektrik kullanımı gibi şikayet ve taleplerini anında alarak ilgili ekiplere yönlendirecek. Yatırım planlamaları kapsamında bakım onarım çalışmaları ile şebekenin yenilenmesi, yeni enerji tesislerinin devreye alınması amacıyla yapılan planlı elektrik kesintilerine bayram boyunca ara verecek.

BİLGİ: GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ
Müşterilerin mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade eden YEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Emre Bilgi, “Bayram süresi boyunca ilave tedbirleri alarak vatandaşın daha huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi, tedarik sürekliliğini en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Günlük hayatta kullandığımız pek çok araç gereç elektrikle çalışıyor. Bu sebeple Kurban Bayramı öncesinde, şebeke yapısının ve dağıtım binalarının bakım onarım çalışmalarını yaptık. Müşterilerimize bayramda da sürekli elektrik enerjisi sunmak için saha, çağrı merkezi, şebeke yönetim merkezi çalışanlarımızla 7 gün 24 saat görev başında olacağız. İzleme sistemleri, çağrı merkezi ve diğer kanallar üzerinden gelen bildirimler doğrultusunda en yakın ekibi yönlendirerek arızanın giderilmesini sağlayacağız. Bu vesileyle tüm İslam aleminin, birlik ve dayanışma ruhunu yansıtan mübarek kurban bayramını kutlar, herkesin huzurlu, mutlu bir bayram geçirmesini dilerim” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.