Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

‘YENİ KÜTÜPHANE’ SEVİNCİ!

Samsun’un Atakum ilçesi’ndeki Eğitim Bilimleri Okulları yeni kütüphanesini, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerin hizmetine açtı

‘YENİ KÜTÜPHANE’   SEVİNCİ!
REKLAM ALANI
3 Nisan 2022 14:19 | Son Güncellenme: 3 Nisan 2022 14:47

Atakum Eğitim Bilimleri Okulları’nın yeni kütüphanesi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aksakal ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Yetik’in katılımlarıyla hizmete girdi.

ÖĞRENCİLER TARAFINDAN DÜZENLENDİ
Kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası etkinliklerine denk getirilen kütüphaleririni öğrencilerin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Atakum Eğitim Bilimleri Okulları Genel Müdürü Davut Numanoğlu, “Bilindiği üzere mart ayının son pazartesi günü ile başlayan hafta ‘Kütüphaneler Haftası’ olarak kutlanır. Bizler de öğrencilerimizin düzenlediği kütüphanemizi bu önemli hafta içerisinde açmayı uygun gördük” dedi.

KİTAP OKUMANIN EN LEZZETLİ HALİ
Haftanın önemine de değinen Numanoğlu, “Kütüphane Haftası özellikle gelecek nesillere kitap okuma sevgisini doğru aşılamamız için çok önemli bir fırsattır. Kuşkusuz ki kitap okumanın en lezzetli hali, sanat eseri diyebileceğimiz güzellikte olan kütüphanelerde yapılandır” diye konuştu.

Okuldaki açılış törenine ayrıca Atakum Belediyesi Başkan Vekili Şerafettin Sağdıç, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Dursun Yürükçü ve Ahmet Aktaş da katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.