Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
BİST 9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

YENİ OTEL!

Samsun’un turizm cenneti ilçesi Yakakent, yeni bir konaklama tesisine kavuştu. Lovely Otel, 1 Haziran’da kapılarını açıyor

YENİ OTEL!
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2021 16:51

Samsun’un, özellikle doğal güzellikleriyle ünlü ilçesi Yakakent, turizm sektörünün açılmasıyla birlikte yepyeni bir konaklama tesisine kavuştu. Lovely Otel, deniz manzaralı odaları, restoranı, tecrübeli personeli ile 1 Haziran’da turizm sektörüne hizmet etmeye başlayacak.

Yakakent İlçesi’nin 3 girişimci ismi, Burak Çağlar, Hasan İnce ve Nigar Kullukçu’nun yoğun emekleri sonucu Samsun-Sinop Karayolu üzerinde, İlçe Kapalı Spor Salonu yanında inşa edilen 3 yıldızlı Lovely Otel, müşterilerine ‘merhaba’ demek için gün sayıyor.

BURAK ÇAĞLAR: HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Büyük bir heyecan içerisinde tesislerini hizmete açmaya hazır olduklarını söyleyen işletmeci Burak Çağlar,
“Bizler ülkemizin üreterek büyüyün bir yapıya kavuşması için var gücümüzle çalışan insanlarıyız. Enerjimizin büyük bölümünü yaşadığımız şehrin insanına enerjisine katkı sağlamak için harcıyoruz. Bu düşünceyle doğduğumuz topraklara bu oteli kurmayı hayal ettik. Bu hayali gerçekleştirmek için uzun yollar katettik. Bugün iyi bir iş çıkardığımızın inancındayız. Otelimizin Yakakent’imize güzel şeyler katacağını temenni ediyorum” dedi.

NİGAR ABLANI’NIN TECRÜBESİ
Yaklaşık 3 yıl önce temeli atılan ve bu yıl içerisinde hazırlıkları tamamlanan Lovely Hotel, 3’ü süit 75 odaya sahip. Restoran kısmında ise ilçede Nigar Abla’nın yeri olarak bilinen işletmenin sahibi Nigar Kullukçu ve ekibi görev alacak. Misafirlerini ağırlamaya hazırlanan otelin kadrosu ise tamamen tecrübeli isimlerden seçilmiş durumda.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.