Dolar 32,5257
Euro 34,9376
Altın 2.436,55
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

YEŞİLIRMAK’A DEV GERDANLIK

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yapımı tamamlanan ve yılbaşı öncesinde resmi olarak açılışı yapılacak Hürriyet-Kumtepe Köprüsü’nden ilk geçişi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekiler yaptı

YEŞİLIRMAK’A DEV GERDANLIK
REKLAM ALANI
27 Aralık 2017 17:51

Makam aracını kendisi kullanan Başkan Yılmaz, “Çarşamba ilçemizin en uzun köprüsünden ilk geçişi biz yaptık. Bu köprü vatandaşlarımızın Samsun ile olan bağlarını daha da kuvvetlendirecek” dedi.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 310 metre uzunluğu ile ilçenin en uzun köprüsü olacak olan ve Hürriyet ile Kumtepe arasını birbirine bağlayacak köprü 1 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tamamlandı ve yol çizgileri de çekilerek güvenle kullanılabilir hale geldi. Resmi olarak açılış için gün sayan köprüden makam aracıyla geçen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,köprü ile birlikte Hürriyet ve Kumtepe arasındaki ulaşım sorununun artık sonlandığını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR UZAKLARI YAKIN YAPTI

En son 210 metre uzunluğunda Hacılıçay Köprüsü ile 11 mahalledeki ulaşım sorununu ortadan kaldırdıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “İlçemizde bir köprüye daha ihtiyaç vardı. Hürriyet ve Kumtepe arasındaki birçok mahallede bağlantı yollarının kopuk olması halktan gelen yoğun talep ve bölgedeki, ticari, sosyal durumları da göze alarak bir köprünün daha yapılmasına karar vermiştik ve hemen işe koyulmuştuk.  1 yıl önce başladığımız Hürriyet-Kumtepe Köprüsü’nü bugün bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hürriyet, Kumtepe ve civardaki köylerin karşıdan karşıya geçmek için çektiği çile artık bitti. Mesafeleri kısalttık özlemleri bitirdik. İki mahalle arasında ulaşım sıkıntısından dolayı birbirine gidemeyen vatandaşlarımız vardı. Uzakları yakın yaptık vatandaşlarımızı birbirleri ile kucaklaştırdık. En kısa sürede de resmi olarak açılışını yapacağız. Kentimize ve ilçe halkımıza hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar” dedi.

İŞÇİLERE TEŞEKKÜR

Başkan Yılmaz daha sonra köprü etrafı ve bölgedeki mahallelerde devam eden beton ve asfalt çalışmalarını inceledi. Vatandaşlarla selamlaşan Yılmaz, çocuklarla da yakından ilgilendi. Son olarak Başkan Yılmaz, köprü inşaatında ve yol çalışmalarında gece gündüz demeden çalışan işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi,emeklerine teşekkür ederek bölgeden ayrıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.