Dolar 32,4979
Euro 34,9774
Altın 2.431,80
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

YOL ÇÖKTÜ!

Samsun’un Salıpazarı İlçesi’nde 2 gündür etkili olan sağanak yağış heyelanlara ve yol çökmelerine neden oluyor

YOL ÇÖKTÜ!
REKLAM ALANI
19 Ekim 2021 18:28

Samsun’un Salıpazarı İlçesi Dikencik Mahallesi’nde ilçeye bağlantıyı sağlayan yolda yoğun yağışlar nedeniyle çökme meydana geldi.

BAŞKAN AKGÜL OLAY YERİNDE
Belediye Başkanı Halil Akgül, olay yerine giderek çöken yolda incelemelerde bulundu. Belediye ekipleri her hangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için yolu güvenlik şeridi ile çevirdi. Belediye Başkanı Halil Akgül, “Son yıllarda Salıpazarı ilçemiz su taşkınlarına, sel ve heyelanlara maruz kalıyor. İlçede etkili olan sağanak yağış nedeniyle ilçemizin özellikle yüksek kesimlerinde heyelanlar meydana geldi. Ekiplerimiz sahada heyelan kaldırma çalışmalarınızı sürdürürken bu kez de Dikencik-Salıpazarı bağlantı yolumuzda çökme meydana geldi” dedi.

BELEDİYE EKİPLERİ SEFERBER
Gerekli güvenlik önlemlerini aldıklarını söyleyen Başkan Akgül, “Çöken yolumuzun yapımına hemen başlayacağız. Gerek ilçe belediyemiz ekipleri gerekse de Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle yolumuzu yeniden sağlık bir şekilde ulaşıma açacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.