Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Zehir taciri baba-oğul hapiste!

Samsun’da narkotik polisinin takibi sonucu 17 bin kullanımlık olan toplam 1 kilo 783 gram bonzai ile yakalanan baba-oğul çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Zehir taciri baba-oğul hapiste!
REKLAM ALANI
8 Haziran 2018 18:17

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde ikamet eden Yasin D. ile babası İbrahim D.’nin birlikte uyuşturucu madde satışı yaptıkları bilgisine ulaşarak, şahısları takibe aldı. İbrahim D.’nin araç ile Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde bulunan harabe durumundaki kulübeye girip poşet ile çıktığını ve araçla ayrıldığını tespit eden ekipler zanlıya müdahale etti. Araç içerisinde yapılan aramada 283 gram bonzai ele geçirildi. Operasyon kapsamında kulübede yapılan aramada ise bin 500 gram bonzai daha ele geçirildi. Zeytinlik Mahallesi’nde yapılan eş zamanlı takipte olayın diğer şüphelisi Yasin D. de ikametinden çıkarken yakalandı. Şahsın üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 19 bin 500 lira paraya el konuldu.
Baba-oğul gözaltına alınırken, toplamda 1 kilo 783 gram bonzai ele geçirildi. Ele geçirilen bonzainin yaklaşık 17 bin kez kullanıma karşılık geldiği öğrenildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan İbrahim D. ile oğlu Yasin D. “uyuşturucu ticareti” suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren İbrahim D. ile oğlu Yasin D., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.