Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

19 MAYIS’TA HEYECAN

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Şehit Burhan Yazıcı ilk ve ortaokulunda eğitim ve öğretim gören öğrencilerin karne heyecanına ortak olarak, öğrencilere karne dağıttı

19 MAYIS’TA HEYECAN
REKLAM ALANI
20 Ocak 2023 15:59

2022-2023 Yılı Eğitim ve Öğretim sezonu ilk yarısının tamamlanması ile birlikte on beş günlük tatile girecek olan öğrencilerle bir araya gelen ve öğrencilere karnelerini dağıtan, Başkan Topaloğlu, “Çocuklarımız yorucu ve yoğun tempolu bir eğitim öğretim sürecini tamamladılar. Öğrencilerimize en büyük tavsiyemiz yarıyıl tatilinde bol bol dinlenip, kitap okumalarıdır ”dedi.

19 MAYIS'TA HEYECAN
‘EĞİTİM VARSA GELECEK VAR’
Hepiniz ilerde çok iyi meslekler edinecek, çok iyi yerlere geleceksiniz ben buna inanıyorum, diyen Başkan Topaloğlu, ”Bende sizler gibi bu heyecanı defalarca yaşadım. Bu gün sizlerin bu heyecanına ortak olmak istedim. Eğitim ve öğretim adına üzerimize düşen ne varsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü eğitim varsa gelecek var. Tüm öğrencilerimize eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyor, iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.

19 MAYIS'TA HEYECAN 19 MAYIS'TA HEYECAN

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.