Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

1930 Bafraspor Kamp Dönemine Başladı

Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor 2018 – 2019 futbol sezonu için çalışmalarına başladı

1930 Bafraspor Kamp Dönemine Başladı
REKLAM ALANI
28 Ağustos 2018 17:26

1930 Bafraspor 2018 – 2019 Samsun Bölgesi Amatör Futbol  Sezonu öncesi Teknik Direktör Mahmut Topal, Yardımcı Antrenör Samet Ersin, Kaleci Antrenörü Halil İbrahim Şahinoğlu kontrolünde iç ve dış transferde  takıma kazandırılan 23 Futbolcu ile Bafra Çamlık Ormanında idmanlarla start verdi.

“Ligi İyi Bilen Tanıyan Futbolcuları kadromuza kattık”

Bu sezon için kamp hazırlıklarına başladıklarını ifade eden ve takımın yeni oluşumundaki süreçten bahseden 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal, ”geçen sezonlarına göre bu yıl 1930 Bafraspor’a yakışır farklı bir kadro oluşturarak sezon çalışmalarına şu ana kadar iç ve dış transferde kadromuza kattığımız tecrübeli ligi iyi bilen tanıyan futbolcular transfer ederek iddialı güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştık” dedi.

“Yönetim Bütçeyi Aşmadan Şartları Zorladı”

“Tabi ki biz kadro oluştururken Ligin diğer iddialı ekipleri olan başta Atakum Belediyespor, Termespor, Vezirköprü Belediyespor, Samsun Yolspor ve diğer takımlar da kadrosunu kurdular. Zor, mücadeleci ve kıran kırana bir lig bizleri bekliyor, bunun bilincinde olarak transfer raporum doğrultusunda Kulüp Başkanımız Fatih Yıldız ve Yönetimiz bütçemizi aşmadan şartları zorlayarak bu ligi iyi bilen tanıyan futbolcuları 1930 Bafraspor ailesine kazandırmış olduk” dedi.

“Yapacağımız Çalışmalarla Lige Hazır Girmek İstiyoruz”

Ekim ayı haftasında başlayacak olan lige hazır olarak girmek için günde çift ağır tempolu idmanlarla ve hazırlık maçlarıyla hazırlanacağız ve lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz.

“Kim Hak Ediyorsa O Şampiyon Olsun”

Topal, ligde kim iyi mücadele ediyorsa savaşıyorsa kim hak ediyorsa o şampiyon olarak Bölgesel lige çıksın. 1930 Bafraspor olarak bu yıl bu özleme son vermek istiyoruz bunu da başaracak gücümüz var. Bu spor sevdası 150 bin nüfuslu ilçemiz bunu hak ediyor. İnşallah güvenerek kadromuza dahil ettiğimiz futbolcular bu sene bu işi başaracaklar dedi.

“Transfer Çalışmamız bitmedi”

Transfer çalışmasında da bilgi veren Topal, “Kamp hazırlıkları doğrultusunda 2 yabancı futbolcumuz deneme aşamasında. Eğer yapacağımız hazırlık maçlarında bizlere kendilerini yani takımımıza faydalı olacak noktasında ilerleme gösterirlerse onları da kadromuza katmak istiyoruz. Şayet verim alamazsak kadromuza en az bir ofansif çok yönlü orta saha ve bir de santrafor alarak transferi kapatacağız” dedi.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal, son olarak “İlk hazırlık müsabakasını Perşembe saat 16:00 da Bafra YeniŞehir Stadyumunda Samsunspor U 19 takımı ile hazırlık maçı yapacağız. Bunun yanı sıra 2018 – 2019 Futbol sezonu tüm takımlara kazasız belasız sakatsız hayırlı bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.

Haber: Yenigün Gazetesi/Onurcan Sadıkoğlu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.