Dolar 32,3709
Euro 35,0353
Altın 2.325,61
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

1930 Bafraspor Lideri Koltuğundan Etti

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonunun 11. haftasında 1930 Bafraspor Bafra derbisinde lig lideri Hacınabispor’un ikinci yarıda Tolga ve Alperen’in golleriyle 2 -0 mağlup etti

1930 Bafraspor Lideri Koltuğundan Etti
REKLAM ALANI
22 Aralık 2019 20:10

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun 11. Haftasın da 1930 Bafraspor saat: 14: 00′ de başlayan maçta ligde averajla lider olan Hacınabispor’u Bafra Derbisin de Bafra Yenişehir stadyumun da konuk etti.
YER: BAFRA YENİŞEHİR STADYUMU
HAKEMLER: ERDEM MERTOĞLU – SEZGİN ŞAHBAZ – ERAY PINAR
DÖRDÜNCÜ HAKEM: ÜMİT SALKAT
GOLLER:
SARIKARTLAR: Mert Çakır – Yunus – Özcan Hacınabispor
Alperen – Turgut- Tolga 1930 Bafraspor
1930 BAFRASPOR
Furkan  – Kadir Can – Cengizhan – Turgut (C), Umut – Kerim – Alperen – Hayati  – Kader – Başaran – Erdal
Teknik Direktör: Mahmut Topal
Yedekler: Sefa   – Mustaf  – Osman – Oktay -Okan – Tolga – Anıl
HACINABİSPOR
Resul – Mert – Emirhan – Tuna – Tuna O. – Ümit – Ferhat – Lokman – Yunus (C) – Soner – Özcan –
Teknik Direktör: Zekeriya Köklükaya
Yedekler: Tayfun – Orhan – Sefa – Miraç – Ahmet – Recep – Hacı
Kapalı ve rüzgârlı bir hava da başlayan bu önemli karşılaşmada 4 klasman hakemlerden Erdem Mertoğlu, Sezgin Şahbaz, Eray Pınar ve dördüncü hakem Ümit Salkat bu önemli Bafra derbisinde görev alırken, her iki ekipte karşılaşmaya temkinli ve kontrollü başladı.

Rüzgarlı havada oynanan müsabaka da her iki takım da atak yapmakta zorlandı. Ev sahibi 1930 Bafraspor 30. dakika Başaran’la girdiği pozisyonda top rakip kalenin içinden Mert Çakır son anda çıkardı.

35. dakika Hacınabipor ise Yunus’la gol pozisyonundan yararlanamadı. Her iki ekipte ilk yarıda gol bulamayınca soyunma odasına 0 – 0 beraberlikle girdiler.

İkinci yarıda oyuna daha iyi başlayan taraf deplasman takımı Hacınabispor oldu 50. dakika da Özcan’la gol pozisyonunu 1930 Bafraspor’un başarılı file bekçisi Furkan son anda topu çıkardı. Dakikalar ilerledikçe her iki ekipte gol pozisyonlarına girmede zorlandı. 81. dakika da 1930 Bafraspor’un başarılı genç futbolcusu takımın Tolga takımını 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gole karşılık vermek isteyen Hacınabispor kalesinde kontra ataktan 87. dakika da 1930 Bafraspor’un etkili silahı Alperen’nin golüne engel olamayınca karşılaşmada 2 – 0 yeni durumu düştü. Karşılaşmada başka gol olmayınca 1930 Bafraspor bu önemli karşılaşmada lider Hacınabispor’u 2 -0 mağlup ederek ligde puanını 23 yaparken, Hacınabispor ise bu mağlubiyetle ligdeki ilk yenilgisini de almış oldu.

Bu önemli karşılaşma olan Bafra derbisi maçını Bafra ilçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ASKF Başkanı Şener Aydın, Samsun Hakem İl Kurulu Başkanı Helim Balıkçı, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak,  İş insanı ASTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi H. Kaya Aşçı, İstanbul Bafralılar Federasyon başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor onursal başkanı Aydın Dursun, 1930 Bafraspor eski Başkanı Hüseyin Çamaş, Siyasi Parti Başkanları, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, Hacınabispor Kulüp Başkanı İsa Köprü izledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.